Werkwijze iQ Makelaars

iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor jouw woning.

iQ Makelaars: Nét iets slimmer dan de rest!

iQ Makelaars is dé No Cure, No Pay makelaar van Groningen. Elke makelaar is specialist op de lokale markt en weet wat er moet gebeuren om jouw woning binnen korte tijd te verkopen óf om samen met jou een nieuwe woning aan te kopen. Je bent verzekerd van een onafhankelijk advies over de verkoop- en aankoop van woonruimte. 

Neem gerust contact op

Makelaar Groningen

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

iQ Makelaars Landelijk

iQ Makelaars is een landelijk werkende formule met 15 vestigingen waarmee de specialist uit jouw buurt ook landelijke slagkracht heeft. De samenwerking zorgt ervoor dat wij ontwikkelingen in de makelaardij landelijk kunnen volgen. Landelijke ervaring gecombineerd met lokale marktkennis gebruiken wij om 100% klanttevredenheid te behalen! 

Taxatierapport

Wij kunnen je voorzien van een taxatierapport voor het financieren van woonruimte. Alle taxateurs van iQ Makelaars zijn NWWI-gecertificeerde VBO-makelaar-taxateurs. We kunnen verschillende soorten gevalideerde taxaties voor je uitvoeren die door de Belastingdienst en alle banken en verzekeraars worden geaccepteerd.

Neem gerust contact op

Aankoopmakelaar Groningen

 

Verkoopmakelaar Groningen

Jouw woning verkopen

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Je wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Jouw belangen staan bij ons voorop: Je krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe je jouw woning het beste verkoop-klaar maakt.

Aankoopmakelaar Groningen

Een aankoopmakelaar in Groningen schakel je in om je te helpen bij de aankoop van een huis. iQ Makelaars Groningen is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt. Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: wij zorgen als aankoopmakelaar dat jij de laagst mogelijke prijs betaalt voor jouw droomhuis.

Neem gerust contact op

Gratis waardebepaling

Wat is mijn huis waard? Hoe lang gaat het duren voordat het verkocht wordt? Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen als zij overwegen hun huis te verkopen. iQ Makelaars Groningen geeft je gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling.

Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen. Binnen 48 uur krijg je onze advies-vraagprijs gebaseerd op:

  • Actueel marktonderzoek
  • Gelijkwaardige te koop staande objecten
  • Recente kadastrale gegevens en  verkoopgegevens
  • Rapportage Calcasa

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling huis

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen