Werkwijze iQ Makelaars

iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning.

iQ Makelaars: Nét iets slimmer dan de rest!

iQ Makelaars is dé No Cure, No Pay makelaar van Groningen. Elke makelaar is specialist op de lokale markt en weet wat er moet gebeuren om uw woning binnen korte tijd te verkopen óf om samen met jou een nieuwe woning aan te kopen. Je bent verzekerd van een onafhankelijk advies over de verkoop- en aankoop van woonruimte. 

Neem gerust contact op

Makelaar Groningen

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

iQ Makelaars Landelijk

iQ Makelaars is een landelijk werkende formule met 15 vestigingen waarmee de specialist uit uw buurt ook landelijke slagkracht heeft. De samenwerking zorgt ervoor dat wij ontwikkelingen in de makelaardij landelijk kunnen volgen. Landelijke ervaring gecombineerd met lokale marktkennis gebruiken wij om 100% klanttevredenheid te behalen! 

Taxatierapport

Wij kunnen u voorzien van een taxatierapport voor het financieren van woonruimte. Alle taxateurs van iQ Makelaars zijn NWWI-gecertificeerde VBO-makelaar-taxateurs. We kunnen verschillende soorten gevalideerde taxaties voor u uitvoeren die door de Belastingdienst en alle banken en verzekeraars worden geaccepteerd.

Neem gerust contact op

Aankoopmakelaar Groningen

Verkoopmakelaar Groningen

Uw woning verkopen

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

Aankoopmakelaar Groningen

Een aankoopmakelaar in Groningen schakelt u in om u te helpen bij de aankoop van een huis. iQ Makelaars Groningen is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt. Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: wij zorgen als aankoopmakelaar dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw droomhuis.

Neem gerust contact op

Gratis waardebepaling

Wat is mijn huis waard? Hoe lang gaat het duren voordat het verkocht wordt? Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen als zij overwegen hun huis te verkopen. iQ Makelaars Groningen geeft u gratis advies door middel van een vrijblijvende waardebepaling.

Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen. Binnen 48 uur krijgt u onze advies-vraagprijs gebaseerd op:

  • Actueel marktonderzoek
  • Gelijkwaardige te koop staande objecten
  • Recente kadastrale gegevens en  verkoopgegevens
  • Rapportage Calcasa

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling huis

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl