iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Werkwijze iQ Makelaars Groningen

Wij helpen je met het kopen en verkopen van je huis

Je bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen in of rondom Groningen. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars Groningen kunnen je hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze. Bij onze werkwijze staan 5 zekerheden centraal. 

Neem gerust contact op

Werkwijze Makelaar Groningen

Zekerheid 1: De beste verkoopprijs voor jouw woning

Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat je pas betaalt als de woning daadwerkelijk is verkocht. Om die reden zijn wij ook gebaat bij de beste verkoopprijs. Ook door onze lokale marktkennis weten wij wat soortgelijke huizen hanteren als verkoopprijs. iQ Makelaars Groningen weet dus wat de beste prijs is voor jouw woning. Wij halen alles uit de kast voor de beste verkoopprijs van jouw woning!

Een makelaar met landelijke slagkracht

iQ Makelaars Groningen is onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals de beschikking over kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Tegelijkertijd beschikken onze makelaars juist over lokale marktkennis. Een goede aanvulling dus!

Neem vrijblijvend contact op

Zekerheid 2: Beste aandacht voor je huis, online & offline

Bij iQ Makelaars Groningen maken wij gebruik van moderne marketing voor jouw huis. Dit wil zeggen dat jouw huis van ons altijd de beste aandacht krijgt! Zo krijg je een prominente plaatsing op Funda, en wordt je woning geplaatst op verschillende websites zoals Pararius, Jaap, Huislijn en LuxuryHomes. Ook kunnen wij voor jouw woning verschillende campagnes draaien, denk bijvoorbeeld aan Google en Facebook. Naast online marketing, bieden we uiteraard ook offline marketing. Denk bijvoorbeeld aan een custom made brochure voor je huis, maar ook goed opvallende fysieke te koop borden voor in je tuin en/of aan het raam.

Zekerheid 3: Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om jouw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om jouw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging.

Zekerheid 4: Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam

Bij iQ Makelaars Groningen hebben wij een fanatiek en enthousiast team voor je klaar staan. Vakkundigheid en deskundigheid worden ingezet om het beste resultaat voor jou te behalen. Jij staat namelijk centraal bij iQ Makelaars Groningen. Je wordt begeleidt van begin tot eind, onze makelaars zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars. We halen voor jou alles uit de kast. Geen uitdaging te groot!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Bij iQ Makelaars sta jij centraal. Wij willen daarom ook niks anders als dat jij een goede ervaring hebt met iQ Makelaars Groningen. Door onze persoonlijke aanpak willen wij dat jij je thuis voelt. De persoonlijke aanpak in combinatie met het leveren van kwaliteit zorgt voor een goed resultaat. Vanuit onze 9+ mentaliteit doen wij altijd nét een stapje extra voor jou. Dit is een absoluut verschil met klassieke makelaarskantoren. En dit merk jij!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen