iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Over iQ Makelaars Groningen

iQ Makelaars is dé makelaar van Groningen. Wij zijn de specialist in het kopen en verkopen van huizen. Dit zijn grote stappen jouw leven. Wij staan met ons enthousiaste makelaarsteam graag voor je klaar. Mede door onze persoonlijke aanpak in combinatie met de ervaring op de woningmarkt, weten wij wat jouw woning nodig heeft. Een huis kopen of verkopen doe je dan ook samen met iQ Makelaars.

Neem vrijblijvend contact op

Over iQ Makelaars Groningen

Onze geschiedenis

Toen Norbert Wegter in 2015 besloot de franchise verhuurmakelaar 123Wonen over te nemen, hadden ze altijd al de droom om deze formule uiteindelijk ook door te zetten in de koopmakelaardij. In 2018 was het zo ver! iQ Makelaars werd opgericht. Een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor met lokale franchise vestigingen met als doel landelijke dekking! Zodat iedere koper of verkoper van een nieuwe woning op de best mogelijke manier ondersteund kan worden bij de aankoop of verkoop van zijn/haar woning. Een huis kopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven, dit proces kun je maken of breken. Wij zorgen voor die onuitwisbare indruk, wij bewijzen dat je ons het vertrouwen kunt gunnen! Bij iQ Makelaars nemen we de tijd! Wij maken het onderscheid met onze landelijke slagkracht en onze uitgebreide onlinepresentaties die gegarandeerd tot aankoop-en verkoopleads leiden!

Makelaar Groningen

 

Makelaar Groningen

Onze doelstelling

Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Waardoor wij het normaal vinden om ook in het weekend en na 17.00uur beschikbaar te zijn voor onze klanten. Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van no-cure-no-pay. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Met inmiddels 20 collega’s op het hoofdkantoor in Almelo en 25 lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter
Thomas Voskamp

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Onze missie

"De klant volledig ontzorgen op het gebied van wonen. Een wereld die voor de ‘gewone’ burger meer vragen dan antwoorden kent, iQ Makelaars maakt deze wereld toegankelijk voor iedereen".

Onze visie

"Met iQ Makelaars willen we een vooruitstrevende alleskunner zijn op het gebied van wonen. Denk hierbij aan een one-stop-shop, waarbij we transformeren van makelaar naar woonadviseur. Zodat we groeien door uit elke transactie, een nieuwe transactie te halen".

Andere iQ Makelaars kantoren

We hebben landelijke slagkracht met onze franchise formule maar hebben in elke regio een lokale specialist aan het werk. Neem iQ Makelaars Amsterdam als voorbeeld:

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen