iQ Makelaars Groningen

iQ Makelaars Groningen is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij. Zaken die daar normaal zijn zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers worden nu door ons ingezet om uw woning te verkopen.

Als makelaar moet je werken wanneer de klanten niet werken: zo pak je elke kans op verkoop mee. Huizen verkopen is onze passie, daarom vinden we dat je pas wat mag verdienen als makelaar als het werk goed gedaan is. Om deze reden werken wij op basis van No Cure No Pay. U betaalt bij iQ Makelaars Groningen nooit intrekkingskosten.

Neem gerust contact op

Makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Speciale aandacht voor uw woning

Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via Google. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. De sterke punten van uw woning worden samen met u vastgesteld, u kent uw huis het beste en weet waarom u het destijds heeft gekocht. Op basis van deze sterke punten gaan wij de woning in de markt zetten, wij proberen te denken als uw toekomstige koper om zo voor de beste prijs te kunnen krijgen. U bepaalt samen met ons of we in onderhandeling gaan op een bod; bij ons houdt u altijd zelf de regie gedurende het hele traject.

Bekijk meer over onze marketing

Verkoopmakelaar Groningen

Moderne Makelaar uit Groningen met ouderwetse kwaliteit

Hoewel wij ons onderscheiden in nieuwe vormen van marketing vindt u bij ons ouderwetse kwaliteit in dienstverlening. Al onze makelaar hebben minimaal HBO werk- en denkniveau en door aansluiting bij branche- en beroepsorganisaties zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor juridische vastgoedvraagstukken hebben wij onze eigen landelijke juridische afdeling. Hierop kunnen wij kosteloos een beroep doen.

iQ Makelaars Groningen biedt u het full-service verkooptraject, wij begeleiden u tot aan de notaris. Overweegt u een internetmakelaar? Dit raden wij af. Een goede makelaar verdient zichzelf altijd dubbel en dwars terug in een hogere verkoopprijs. Onze lokale marktkennis, ervaring in onderhandeling en marketing zorgen daarvoor.

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl