Makelaar Oosterparkwijk

Bent u op zoek naar een makelaar in de Oosterparkwijk? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige grote wijk en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis. De Oosterparkwijk bestaat uit 5 buurten en is een levendige buurt waar jong en oud wonen. Uw huis verkopen doet u met dé No Cure No Pay makelaar Oosterparkwijk!

Huis verkopen Oosterparkwijk

Op zoek naar een makelaar in de Oosterparkwijk? Deze wijk wordt gekenmerkt door de Amsterdamse School architectuur en is zeer geliefd onder zowel jonge als oude bewoners. De Oosterparkwijk was vroeger een arbeiderswijk, wat nog terug te zien is in de straatnamen. Als makelaar Oosterparkwijk weet iQ Makelaars Groningen veel van de wijk af. Zo kunnen wij dan ook uitstekend helpen bij de aankoop of verkoop van uw huis! De Oosterparkwijk is een gezellige buurt vlakbij het centrum van de stad; er is veel groen en diverse voorzieningen zijn aanwezig. Uw huis verkopen in de Oosterparkwijk? Wij helpen u daarbij!

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Dit zijn vele vragen die huizenverkopers zichzelf stellen. Uw makelaar Oosterparkwijk geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Oosterparkwijk: iQ Makelaars Groningen! 

Succesvol verkocht in de Oosterparkwijk:

 


Bent u op zoek naar een makelaar in de Oosterparkwijk? Zoek dan niet verder! Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord: vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl