iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Oosterparkwijk

Zoek je een makelaar in de Oosterparkwijk? iQ Makelaars Groningen heeft veel kennis van deze wijk. Wij begeleiden je graag bij het kopen of verkopen van je huis in Oosterparkwijk. De Oosterparkwijk bestaat uit 5 buurten en is een levendige buurt waar jong en oud wonen. Als makelaar Oosterparkwijk halen we alles voor jou uit de kast!

Gratis waardebepaling

Wat is nu de waarde van mijn huis? Deze vraag vragen veel mensen zich af.  Jouw makelaar uit Oosterparkwijk geeft je graag vrijblijvend advies over de waarde van jouw woning. Zo bieden wij binnen 48 uur een gratis waardebepaling aan. Ook zijn wij gebaat bij eerlijk advies, omdat wij de No Cure No Pay makelaar van de Oosterparkwijk zijn. Kies voor iQ Makelaars Groningen!

Succesvol verkocht in Groningen

Succesvol verkocht in Groningen

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling

Huis verkopen Oosterparkwijk

Op zoek naar een makelaar in de Oosterparkwijk? Deze wijk wordt gekenmerkt door de Amsterdamse School architectuur en is zeer geliefd onder zowel jonge als oude bewoners. De Oosterparkwijk was vroeger een arbeiderswijk, wat nog terug te zien is in de straatnamen. Als makelaar Oosterparkwijk weet iQ Makelaars Groningen veel van de wijk af. Zo kunnen wij dan ook uitstekend helpen bij de aankoop of verkoop van jouw huis! De Oosterparkwijk is een gezellige buurt vlakbij het centrum van de stad; er is veel groen en diverse voorzieningen zijn aanwezig. Jouw huis verkopen in de Oosterparkwijk? Wij helpen je daarbij!

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Contact

Bent u op zoek naar een makelaar in de Oosterparkwijk? Zoek dan niet verder! Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord: vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen