Makelaar Groningen Centrum

Het centrum van Groningen is een zeer populaire plek om te wonen: alles dichtbij en je woont in het hart van deze prachtige stad. Bent u op zoek naar een makelaar in het centrum van Groningen? iQ Makelaars Groningen is gevestigd in hartje centrum en helpt u graag!

Groningen

Het centrum van Groningen biedt eigenlijk alles wat men maar nodig heeft: een winkelwalhalla, restaurants, kroegjes en bijzondere musea. Tal van supermarkten vind men in het centrum en ook is er meerdere keren per week een grote markt te vinden. Ook kan men een bezoekje brengen aan de idyllische prinsentuin, vlakbij de martinitoren. Als makelaar is er altijd wat te doen in Groningen: de stad wordt bewoond door starters, studenten, gezinnen en ouderen.

Grachtengordel

De grachtengordel in Groningen wordt de diepenring genoemd. In dialect is Diep (daip) namelijk het Groningse woord voor gracht of kanaal. Binnen de diepenring bevindt men zich in het echte centrum. Hier wordt autoverkeer dan ook zo min mogelijk gestimuleerd. Veel mensen vinden het ook prettig om een woning buiten de diepenring en het centrum van Groningen te kopen, vanwege minder drukte en lawaai.


Contact

Wilt u hulp bij het verkopen of aankopen van een huis in het centrum van Groningen? iQ Makelaars Groningen staat altijd voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verstuur

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl