Makelaar Groningen-centrum

Uw huis verkopen in Groningen-centrum? iQ Makelaars Groningen is uw makelaar in Groningen-centrum: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Deze prachtige studentenstad heeft vele wonderbaarlijke plekjes zowel binnen- als buiten de diepenring. Een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Groningen-centrum doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Groningen!

iQ Makelaars Groningen helpt u tijdens het gehele verkoopproces. Wij zijn de verkoopmakelaar in Groningen die werken met het No Cure No Pay principe. 

Neem gerust contact op

Succesvol verkocht in Groningen-centrum:

Succesvol verkocht in Groningen Centrum

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

 Huis verkopen Groningen-centrum

In Groningen voel je de energie van de stad wanneer je over de grote markt of door de eeuwenoude straten loopt. De prachtige Martinitoren en het hoofdstation zijn slechts een paar van de bezienswaardigheden van Groningen-centrum. Een betrouwbare makelaar Groningen-centrum heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen Groningen-centrum is een kwestie waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met de verkoop van uw woning

 Diverse koopwoningen

In Groningen-centrum zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een grote variëteit aan mensen woont hier door elkaar, dat maakt het zo leuk! Uw makelaar Groningen-centrum helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Groningen. Het centrum van Groningen biedt eigenlijk alles wat men maar nodig heeft: een winkelwalhalla, restaurants, kroegjes en bijzondere musea. Tal van supermarkten vind men in het centrum en ook is er meerdere keren per week een grote markt te vinden. Wilt u wonen in het centrum en zoekt u daarbij hulp? Zoek dan niet verder naar uw makelaar Groningen-centrum. iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay: 

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

 

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl