iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Groningen-centrum

Wil je jouw huis verkopen in het centrum van Groningen? iQ Makelaars Groningen is jouw makelaar in Groningen-centrum: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Deze prachtige studentenstad heeft vele wonderbaarlijke plekjes zowel binnen- als buiten de diepenring. Het centrum van Groningen is een populaire locatie voor woningzoekers. Wij helpen je graag bij het kopen of verkopen van je huis.

Als de makelaar uit Groningen-centrum helpen we je bij het gehele verkoopproces. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dat wil zeggen dat je pas betaalt als wij jouw woning daadwerkelijk verkocht hebben.

Neem gerust contact op

Succesvol verkocht in Groningen-centrum:

Succesvol verkocht in Groningen Centrum

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Huis verkopen in het centrum van Groningen

In Groningen voel je de energie van de stad wanneer je over de Grote Markt of door de eeuwenoude straten loopt. De prachtige Martinitoren en het Hoofdstation zijn slechts een paar van de vele bezienswaardigheden van Groningen-centrum. Een betrouwbare makelaar Groningen-centrum heb je gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om jouw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen Groningen-centrum is een kwestie waarbij je hulp van een expert nodig hebt: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met de verkoop van jouw woning

Diverse koopwoningen in Groningen

In Groningen-centrum zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een grote variëteit aan mensen woont hier door elkaar, dat maakt het zo leuk! Jouw makelaar Groningen-centrum helpt je ook met het vinden van een woning: woning: wij staan voor je klaar als aankoopmakelaar Groningen. Het centrum van Groningen biedt eigenlijk alles wat men maar nodig heeft: een winkelwalhalla, restaurants, kroegjes en bijzondere musea. In het centrum bevinden zich tal van supermarkten, en bovendien worden er wekelijks meerdere grote markten georganiseerd. Wil je ook wonen in het centrum en zoek je daarbij hulp? Zoek dan niet verder naar uw makelaar Groningen-centrum. iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay, waardoor je pas hoeft te betalen wanneer we jouw woning daadwerkelijk verkopen. Ideaal dus!

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

 

Wil je contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen