Makelaar Lewenborg

Bent u op zoek naar een makelaar in Lewenborg? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige groene wijk in het oosten van de stad, en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

De wijk Lewenborg

Lewenborg is vernoemd naar een borg van de adellijke familie Lewe. In 1971 is de bouw van de wijk begonnen, de straatnamen zijn veelal voorzien van termen uit de scheepswereld. Als makelaar in Lewenborg weet iQ Makelaars Groningen veel van de wijk af. Zo kunnen wij dan ook uitstekend helpen bij de aankoop of verkoop van uw huis! Lewenborg heeft veel groenvoorzieningen zoals parken en het grenst aan het natuurgebied Kardinge. De bereikbaarheid van de wijk is zeer goed, zowel op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer. Alle dagelijkse voorzieningen kunt u vinden in Lewenborg, er is zelfs een wekelijkse markt in het centrum.

Diverse koopwoningen

Lewenborg kent diverse koopwoningen voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een makelaar kan u hier zeer goed aan de juiste woning helpen! Zoekt u een eengezinswoning, een hoekwoning of een appartement? Dit biedt Lewenborg allemaal, en dat vlakbij de stad Groningen. Dit gemak, gecombineerd met een groen en dorps gevoel zorgt ervoor dat Lewenborg een populaire wijk is om te wonen.

Succesvol verkocht in Lewenborg:

   


iQ Makelaars Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Lewenborg. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl