iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Lewenborg

Wil je een huis kopen of verkopen in de wijk Lewenborg. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige groene wijk in het oosten van de stad. Lewenborg is een mooie wijk om te wonen. Wij zorgen daarom dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient!

Diverse koopwoningen

Lewenborg kent diverse koopwoningen voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een makelaar kan je hier zeer goed aan de juiste woning helpen! Zoek je een eengezinswoning, een hoekwoning of een appartement? Dit biedt Lewenborg allemaal, en dat vlakbij de stad Groningen. Dit gemak, gecombineerd met een groen en dorps gevoel zorgt ervoor dat Lewenborg een populaire wijk is om te wonen.

Succesvol verkocht in Lewenborg

 

Succesvol verkocht Lewenborg

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling

De wijk Lewenborg

Lewenborg is vernoemd naar een borg van de adellijke familie Lewe. In 1971 is de bouw van de wijk begonnen, de straatnamen zijn veelal voorzien van termen uit de scheepswereld. iQ Makelaars Groningen heeft veel kennis van de wijk Lewenborg. Deze kennis gebruiken wij graag om voor jou een huis aan te kopen of juist te verkopen. Lewenborg heeft veel groenvoorzieningen zoals parken en het grenst aan het natuurgebied Kardinge. De bereikbaarheid van de wijk is zeer goed, zowel op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer. Alle dagelijkse voorzieningen kun je vinden in Lewenborg, er is zelfs een wekelijkse markt in het centrum.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Contact

iQ Makelaars Groningen helpt je graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Lewenborg. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen