iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Huis kopen met iQ Makelaars Groningen

De specialist in het aankopen van woningen

Zoek jij jouw droomhuis? iQ Makelaars Groningen helpt je graag tijdens de zoektocht. Wij begeleiden en ondersteunen je in het gehele aankoopproces. Als aankoopmakelaar in Groningen bieden we je een volledige persoonlijke aanpak en zijn we beschikbaar op momenten die jou uitkomen.

Bij de zoektocht naar je droomhuis moet er eerst in kaart worden gebracht welke huizen er te koop staan en passen binnen jouw budget en mogelijkheden. Wij hebben een breed aanbod van huizen die te koop staan in de lokale  woningmarkt.Door onze kennis van deze lokale markt weten wij wat er nodig is voor het vinden van jouw droomhuis.

Neem vrijblijvend contact op

 

Huis kopen Groningen

Waarom een huis kopen samen met iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Aankoopmakelaar Groningen

Huis aankopen? Laat je adviseren!

Het kopen van een huis is een speciale gebeurtenis in je leven. Wij weten als geen ander dat hier veel bij komt kijken. Daarom wil iQ Makelaars Groningen je van harte adviseren en begeleiden in dit traject, zodat elke keuze een goede keuze is! Wij zetten onze ervaring en marktkennis graag in om samen met jou op zoekt te gaan naar de perfecte woning. iQ Makelaars biedt hulp bij alle stappen in het aankoopproces van een woning. Zo ondersteunen we je bij:

  • Het zoeken naar een geschikte woning
  • Begeleiding bij de bezichtiging
  • Advies over de prijs en bouwkundige aspecten
  • Hulp bij onderhandelen en controle koopovereenkomst
  • Begeleiding bij de notaris en eventuele juridische vraagstukken en aspecten

Benieuwd naar de kosten? Al onze adviezen zijn op maat en zorgen voor de allerbeste aankoopstrategie. Dit alles vanuit één belang: jouw droomhuis bemachtigen voor de beste prijs!

Wacht niet langer met het kopen van jouw droomhuis!
Plan een gratis adviesgesprek in

Onze werkwijze bij de aankoop van jouw huis

Wij van iQ Makelaars Groningen bezichtigen het aan te kopen huis voor jou, om te bepalen wat de reële prijs van de woning is. Zo gaan we samen op zoek naar het bedrag dat je moet bieden om de woning te krijgen, zonder te veel te betalen. Ook wordt er gekeken of de woning nog een potentiële waardeontwikkeling heeft, en hoeveel dit is. In de huidige opkomende markt in Groningen is het raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hierin kunnen wij jou bij iQ Makelaars Groningen graag van dienst zijn.

iQ Makelaars Groningen staat ook op zaterdag graag voor je klaar. Wij bieden een onbeperkt aantal bezichtigingen, zodat je volledig tevreden bent voordat je kiest om een woning aan te schaffen. Wij gaan met je mee naar bezichtigingen en geven eerlijk advies. Wij wijzen je ook op mogelijke risico’s, hoe enthousiast je ook bent. 

 

 Aankoopmakelaar Groningen

Nooit teveel betalen bij het kopen van een huis

Door onze kennis en jarenlange ervaring weten wij precies wat er op de markt afspeelt. Zo zal je nooit te veel betalen en weten wij wat er geboden moet worden om mee te bieden, maar niet te veel te betalen. 

Wij werken samen met betrouwbare partners die jou van dienst kunnen zijn over de bouwkundige keuring, deze kunnen wij je ook adviseren. Wij voorkomen dat er belangrijke dingen over het hoofd worden gezien, waardoor de waarde van de woning beïnvloed wordt. Ons bedrijf heeft een samenwerking met alle lokale makelaars, zodat bezichtigingen snel geregeld kunnen worden.

Bij aanschaf van een huis controleren wij de koopovereenkomst en zijn wij erbij als de opleveringsinspectie en notaris worden uitgevoerd. Vanaf het begin van de zoektocht tot aan de aanschaf van het huis staan wij voor jou klaar, met onze kennis, kunde en ervaring! Wij werken No cure no Pay.

  Aangekocht
120 m2    4 Slaapkamers
Groningen, Hoekwoning
Marsstraat 1
€ 382.001,- k.k.
  Aangekocht
 77 m2    2 Slaapkamers
Groningen, Bovenwoning
Magna Petestraat 2 a
€ 275.000,- k.k.
  Aangekocht
 63 m2    2 Slaapkamers
Groningen, Appartement
Van Heemskerckstraat 45 a
€ 239.500,- k.k.
  Aangekocht
 90 m2 / 261 m2    3 Slaapkamers
Groningen, 2-onder-1-kap
Dragonstraat 8
€ 350.000,- k.k.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen