Huis verkopen Groningen

Wilt u uw huis verkopen in Groningen? Kies dan voor kwaliteit: iQ Makelaars Groningen! Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. Onze makelaars weten welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Een huis verkopen in Groningen doet u samen met ons!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Verkoopmakelaar Groningen

Alles om uw huis te verkopen

Styling en fotografie is belangrijk wanneer u uw huis wilt verkopen in Groningen. iQ Makelaars Groningen geeft u gratis advies over het stylen van uw woning. Het rangschikken van uw meubels en het opbergen van kleine of persoonlijke spullen kan belangrijk zijn in de aantrekkelijkheid voor een potentiële koper. Ook kan het een goed idee zijn om de muren te sauzen, het voegwerk te witten en enkele malfuncties te vervangen in huis. Uiteraard is het enkel aan ons om advies te geven: u bepaalt helemaal zelf wat u doet. Onze makelaars maken professionele foto’s van uw woning in Groningen en zijn flexibel in de planning zodat dit op een overwegend zonnige dag gebeurt

Neem gerust contact op

Wat is uw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Online marketing voor uw huis

iQ Makelaars Groningen doet veel aan online marketing voor uw woning. Om uw huis te verkopen in Groningen is een focus op marketing nodig. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites, zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zo wordt uw woning prominent getoond aan potentiële kopers. Speciaal voor uw woning in Groningen wordt een Google campagne ingericht waarin gefocust wordt op de sterke punten van uw woning. Ook hebben we een handleiding voor een Facebook campagne voor uw huis en een Engels platform waarop we het object aanbieden aan expats.

Meer over onze marketing

Aandacht voor huis

Wilt u uw huis verkopen in Groningen?

Dan bent u bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl