iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Huis verkopen Groningen

Wil je jouw huis in Groningen verkopen? Kies dan voor kwaliteit: iQ Makelaars Groningen! Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en gebruiken moderne marketing voor de verkoop van jouw woning. Onze makelaars weten welke marketing jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Je wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Jouw belangen staan bij ons voorop: je krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe jij jouw woning het beste verkoop-klaar maakt. Een huis verkopen in Groningen doe je samen met ons!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.
  • Alles om jouw huis te verkopen

Verkoopmakelaar groningen

Alles om uw huis te verkopen

Styling en fotografie is belangrijk wanneer je jouw huis wilt verkopen in Groningen. iQ Makelaars Groningen geeft je gratis advies over het stylen van jouw woning. Kleine aanpassingen, zoals het rangschikken van de meubels of het opbergen van kleine spullen, kunnen van grote invloed zijn op de aantrekkelijkheid van de woning voor potentiële kopers. Bovendien kan het soms een goed idee zijn om de muren te sauzen, het voegwerk te witten en enkele malfuncties te vervangen in huis. Uiteraard is het enkel aan ons om advies te geven: je bepaalt helemaal zelf wat je doet. Onze makelaars maken professionele foto’s van jouw woning in Groningen en zijn flexibel in de planning zodat dit op een overwegend zonnige dag gebeurt.

Neem gerust contact op

Onze werkwijze

iQ Makelaars Groningen werkt als enige makelaar in Groningen 100% op basis van No Cure No Pay, onze klanten betalen bij ons nooit onnodige kosten. Wij vertrouwen er namelijk op dat wij jouw woning in Groningen met succes kunnen verkopen. Je kunt bij ons vrijblijvend je woning te koop aanbieden. We slagen erin om snel en voor het beste resultaat jouw woning te verkopen, daarvoor werken we ook op zaterdag en na 5-en wanneer dat nodig is.

Om je woning op de beste manier in de markt te zetten, starten we voor de verkoop een marktonderzoek. Op deze manier kunnen wij de juiste vraagprijs van je woning bepalen. Binnen 48 uur sturen wij een voorstel van een realistische vraagprijs. Aan jou de keuze om dit te accepteren en ons je woning te laten verkopen. Hierna kijken we samen naar de sterke punten van het huis, zodat we deze bij de verkoop kunnen benadrukken.

Om succes te garanderen en de geschikte koper te vinden, bieden we ook een marketingpakket aan. In dit pakket zit onder andere de professionele fotografie van het huis, de plaatsing op Funda en allerlei andere woningsites, plattegronden, rapporten, luxe brochures en een marketingbudget voor social media en Google. Bij iQ Makelaars Groningen ben je ervan verzekerd dat wij er alles aan doen om jouw woning te verkopen. Onze makelaars zijn snel en betrouwbaar.

Wat is jouw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Online marketing voor jouw huis

Bij iQ Makelaars Groningen verzorgen wij uitgebreide online marketing voor jouw woning. Om jouw huis te verkopen in Groningen is het namelijk belangrijk om deze volgens een goede marketingstrategie te promoten. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites, zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zo wordt jouw woning prominent getoond aan potentiële kopers.

Speciaal voor jouw woning in Groningen wordt een Google campagne ingericht waarin gefocust wordt op de sterke punten van jouw woning. Ook hebben we een handleiding voor een Facebook campagne voor jouw huis en een Engels platform waarop we het object aanbieden aan expats. Doordat de teksten ook in het Engels aangeboden worden, is de kans op een buitenlandse koper ook groter. 

Meer over onze marketing

 

Wil je jouw huis verkopen in Groningen?

Dan ben je bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen