Makelaar Paddepoel

Bent u op zoek naar een makelaar in Paddepoel? In deze ruim opgezette, groene wijk in Groningen wonen stadjers van alle leeftijden. Uw huis verkopen in Paddepoel doet u daarom met een makelaar die vertrouwd is in de omgeving. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt in deze mooie ruime woonwijk en helpt u graag met de verkoop of aankoop van uw woning in Paddepoel.

No Cure No Pay Makelaar

iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte “no cure, no pay". Wilt u uw huis verkopen in Paddepoel? Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Daarom zijn wij uw makelaar Paddepoel: een No Cure No Pay werkwijze gecombineerd met moderne marketing en ouderwetse kwaliteit.

Succesvol verkocht in Paddepoel

 

Succesvol verkocht Paddepoel

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Huis verkopen Paddepoel

Uw huis verkopen in Paddepoel? Dat doet u samen met een betrouwbare en professionele makelaar. Paddepoel is opgezet rond de jaren '60 en bestaat voornamelijk uit rechte straten met flats en eensgezinswoningen. De bewoning in de wijk Paddepoel is zeer divers; er wonen studenten, maar ook gezinnen, starters en gepensioneerden. De buurt bevat koopwoningen en huurwoningen door elkaar. Uw huis verkopen Paddepoel doet u samen met iQ Makelaars Groningen: uw lokale makelaar. Paddepoel ligt ten noorden van de stad Groningen. Er is de laatste jaren veel vernieuwing geweest, waardoor een gevarieerd woningaanbod is ontstaan.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding
     

Wilt u de hulp inschakelen van een makelaar in Paddepoel?

Dan bent u bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl