Makelaar Oosterpoort

Bent u op zoek naar een makelaar in de Oosterpoort? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige wijk in het zuidoosten van de stad, en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis. Uw huis verkopen doet u met dé No Cure No Pay makelaar Oosterpoort!

Huis verkopen Oosterpoort

Op zoek naar een makelaar in de Oosterpoort? Deze wijk wordt gekenmerkt door relatief kleine, oudere woningen en is zeer geliefd onder studenten. De Oosterpoort is vernoemd naar de voormalige gelijknamige stadspoort. Als makelaar Oosterpoort weet iQ Makelaars Groningen veel van de wijk af. Zo kunnen wij dan ook uitstekend helpen bij de aankoop of verkoop van uw huis! De Oosterpoort is een gezellige buurt vlakbij het centrum van de stad; er zijn vele kroegjes en eetgelegenheden. Er is een sfeervolle samenhang van vooroorlogse arbeiderswoningen in combinatie met nieuwbouw uit de jaren '80. Uw huis verkopen in de Oosterpoort? Wij helpen u daarbij!

No Cure No Pay

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Oosterpoort geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Oosterpoort: iQ Makelaars Groningen! 

 

Succesvol verkocht in de Oosterpoort:

   

Bent u op zoek naar een makelaar in de Oosterpoort? iQ Makelaars Groningen staat graag aan uw zijde. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl