Makelaar Meerstad

iQ Makelaars Groningen is zeer actief als makelaar in Meerstad. Meerstad staat voor 'woongeluk' en staat bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer. Dit is het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen. Wilt u uw huis verkopen in Meerstad? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. 

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Meerstad geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Meerstad: iQ Makelaars Groningen! 

Succesvol verkocht in Groningen

 

Succesvol verkocht Groningen

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling

 Huis verkopen Meerstad

Meerstad heeft een aantal basis ingrediënten: water, natuur en wonen. Dit maakt het tot een zeer geliefde plek om te wonen. De natuur is altijd dichtbij, maar ook is Meerstad op fietsafstand van de stad Groningen. Wilt u uw huis verkopen in Meerstad? Of wilt u een woning aankopen? iQ makelaars is uw makelaar Meerstad: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weet precies hoe uw woning het beste in de markt gezet wordt. In Meerstad vindt men zowel rijtjeswoningen, eilandvilla's, waterwoningen en levensloopbestendige huizen. Vooral gezinnen vinden hier hun thuis. 

 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Contact

Wilt u graag meer weten? iQ Makelaars Groningen staat u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl