Makelaar Korrewegwijk

Uw huis verkopen in de Korrewegwijk? iQ Makelaars Groningen is uw makelaar in de Korrewegwijk: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Deze gezellige vooroorlogse wijk ligt tussen de Bedumerweg, het Van Starkenborghkanaal, het Oosterhamrikkanaal, Boterdiep en de Rodeweg. Een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in de Korrewegwijk doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Groningen!

Huis verkopen Korrewegwijk

De korrewegwijk bestaat uit 2 delen: de Indische Buurt en de Korrewegbuurt. Deze bestaan beide ook weer uit 4 buurten. Wilt u uw huis verkopen in de Korrewegwijk? Dan bent u bij iQ Makelaars aan het juiste adres: onze makelaars kennen deze lokale markt goed. Een groot deel van de Korrewegwijk is aangewezen als beschermd stadsgezicht in 2000. Als uw makelaar in de Korrewegwijk weet iQ Makelaars Groningen precies op welke manier u uw huis het beste in de markt kunt zetten. Wij werken op basis van No Cure No Pay en zijn daarom net als u gebaat bij een realistische vraagprijs.

Gewilde locatie

In de Korrewegwijk woont u op korte afstand van het Noorderplantsoen en met het centrum van Groningen op slechts een steenworp afstand. Uw makelaar Korrewegwijk helpt u ook met het vinden van een woning. De Korrewegwijk biedt speelmogelijkheden en er is een winkelcentrum aanwezig. Daarnaast is er een uitgebreid winkelbestand te vinden. Wilt u wonen in de Korrewegwijk en zoekt u daarbij hulp? Zoek dan niet verder naar uw makelaar Korrewegwijk. iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Succesvol verkocht in de Korrewegwijk:

 

Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Uiteraard geheel vrijblijvend!

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl