Makelaar Beijum

iQ Makelaars Groningen is zeer actief als makelaar in de wijk Beijum. Deze wijk bevindt zich in het noorden van de stad Groningen en werd gebouwd in de jaren ’70 en ’80. Beijum heeft straatnamen die betrekking hebben op heerden. Wilt u een woning verkopen of aankopen in de wijk Beijum? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen.

Ontstaan van Beijum

Beijum is een van de vroegst bewoonde gebieden van de provincie Groningen. Al in de periode van 250 tot 150 na Christus was er sprake van bewoning op het gebied. Het werd in 1969 aangesloten bij de gemeente Groningen, hiervoor behoorde het tot de gemeente Bedum. De wijk is uitgegroeid tot een grote multi-culturele plaats, met ongeveer 13.000 inwoners. Er staan diverse woningtypen en het is vlak naast de stad gelegen, wat het een gewilde plek maakt om te wonen en voor een makelaar om te werken.

Wat is er te doen?

De wijk Beijum kent vele voorzieningen. Zo zijn er 2 winkelcentra, in Beijum-West en Oost. Er zijn kerkgenootschappen, diverse basisscholen, een gezondheidscentrum, een sporthal en een bibliotheek. Ook worden er genoeg activiteiten georganiseerd: men kan terecht bij drie in de wijk verspreidde buurtcentra en in het jongerencentrum ‘Het Trefpunt’. Als makelaar in de wijk Beijum weet iQ Makelaars Groningen u van alles te vertellen over deze mooie wijk vlakbij het centrum van Groningen.

Succesvol verkocht in Beijum:

 


Wilt u een woning verkopen of aankopen in Beijum? Dan heeft u de beste makelaar voor de klus gevonden. iQ Makelaars Groningen biedt u een vrijblijvende waardebepaling aan binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl