iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Beijum

iQ Makelaars Groningen is zeer actief als makelaar in de wijk Beijum. Deze wijk bevindt zich in het noorden van de stad Groningen en werd gebouwd in de jaren ’70 en ’80. Beijum heeft straatnamen die betrekking hebben op heerden. Het is een aantrekkelijke wijk met mooie, maar ook betaalbare huizen. Daardoor is Beijum in het bijzonder populair onder starters en gezinnen. Wil je een woning verkopen of aankopen in de wijk Beijum? Dan kunnen wij je hierbij zeker helpen.

Ontstaan van Beijum

Beijum is een van de vroegst bewoonde gebieden van de provincie Groningen. Al in de periode van 250 tot 150 na Christus was er sprake van bewoning op het gebied. Het werd in 1969 aangesloten bij de gemeente Groningen, hiervoor behoorde het tot de gemeente Bedum. De wijk is uitgegroeid tot een grote multi-culturele plaats, met ongeveer 13.000 inwoners. Er staan diverse woningtypen en het is vlak naast de stad gelegen, wat het een gewilde plek maakt om te wonen en voor een makelaar om te werken.

Succesvol verkochte huizen in Beijum

Verkocht in Beijum

 

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling

Wat is er te doen?

De wijk Beijum kent vele voorzieningen. Zo zijn er 2 winkelcentra, in Beijum-West en Oost. Er zijn kerkgenootschappen, diverse basisscholen, een gezondheidscentrum, een sporthal en een bibliotheek. Ook worden er genoeg activiteiten georganiseerd: men kan terecht bij drie in de wijk verspreidde buurtcentra en in het jongerencentrum ‘Het Trefpunt’. Bovendien ligt recreatiegebied Kardinge om de hoek, waar je al wandelend of fietsend kunt genieten van de natuur. Als makelaar in de wijk Beijum weet iQ Makelaars Groningen je van alles te vertellen over deze mooie wijk vlakbij het centrum van Groningen.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact op


Wil je een woning verkopen of aankopen in Beijum? Dan heb je de beste makelaar voor de klus gevonden. iQ Makelaars Groningen biedt je een vrijblijvende waardebepaling aan binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen