Makelaar Haren

Bent u op zoek naar een makelaar in de Haren? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring als makelaar in dit prachtige dorp zuidoosten van de stad Groningen en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis. Haren is een zeer groen villadorp en een levendige buurt waar jong en oud wonen. Uw huis verkopen Haren doet u met dé No Cure No Pay makelaar iQ Makelaars!

Wat is uw huis waard?

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Dit zijn vele vragen die huizenverkopers zichzelf stellen. Uw makelaar Haren geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Haren: iQ Makelaars Groningen! 

Succesvol verkocht in Groningen

 

Succesvol verkocht Groningen

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Huis verkopen Haren

Op zoek naar een makelaar in de Haren? Haren was tot 2019 een zelfstandige gemeente, sindsdien hoort het bij de gemeente Groningen. Dankzij de ligging van Haren is het een typische forensenplaats. Als makelaar Haren weet iQ Makelaars Groningen veel van de wijk af. Zo kunnen wij dan ook uitstekend helpen bij de aankoop of verkoop van uw huis! Haren is een prachtig dorp op fietsafstand van de stad Groningen; er is veel groen en diverse voorzieningen zijn aanwezig. Zo is er grote dorpskern met diverse winkels. Uw huis verkopen in Haren? Wij helpen u graag daarbij!

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een makelaar in Haren?

Zoek dan niet verder! Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord: vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl