Makelaar Selwerd

Bent u op zoek naar een makelaar in Selwerd? In deze rustige naoorlogse wijk in Groningen wonen stadjers van alle leeftijden. Uw huis verkopen in Selwerd doet u daarom met een makelaar die vertrouwd is in de omgeving. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt in deze prachtige groene wijk en helpt u graag met de verkoop of aankoop van uw woning in Selwerd.

Voorzieningen Selwerd

Als makelaar in Selwerd helpt iQ Makelaars Groningen u graag bij de verkoop of aankoop van uw huis. In Selwerd zijn er veel voorzieningen zoals een winkelcentra en een zwembad. Ook het winkelcentrum Paddepoel bevindt zich pal naast Selwerd en bevat meer dan 80 winkels. Voorzieningen voor kinderen zijn er ook veel te vinden: een school, opvang, peuterspeelzaal en bibliotheek. 

Succesvol verkocht in Selwerd:

 

Succesvol verkocht Selwerd

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Huis verkopen Selwerd

Selwerd is aangelegd rond de jaren '60 en daarna zijn er al snel 3 studentenflats gebouwd. De bewoning in de wijk Selwerd is zeer divers; er wonen studenten, maar ook gezinnen, starters en gepensioneerden. Uw huis verkopen Selwerd doet u samen met iQ Makelaars Groningen: uw lokale makelaar. Selwerd ligt van alle noordelijke stadswijken het dichtst bij het centrum van Groningen. De straatnamen in de wijk zijn vernoemd naar diverse bomen en er is veel groen in de wijk te vinden. 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Wilt u de hulp inschakelen van een makelaar in Selwerd?

Dan bent u bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl