Makelaar Helpman

Bent u op zoek naar een makelaar in Helpman? Deze wijk ligt ten zuiden van de stad Groningen, op een uitloper van de Hondsrug. iQ Makelaars Groningen heeft veel kennis van de lokale markt en helpt u graag bij de verkoop van uw huis in Helpman.

Diverse wijk in Groningen

Helpman strekt zicht uit over een groot gebied en bestaat uit diverse wijken: Helpman-Oost, Helpman-West, de Villabuurt, Coendersborg, Klein Martijn en het Rabenhauptterrein. De verlengde Hereweg is de belangrijkste toegangsweg in Helpman. iQ Makelaars heeft al veel woningen in deze mooie wijk verkocht; het is dan ook een erg populaire woonwijk in Groningen. Er is een groot winkelaanbod, goede scholen, een zwembad en nog veel meer voorzieningen. Daarnaast ligt Helpman op fietsafstand van de binnenstad en is het een erg groene wijk.

Succesvol verkocht in Helpman:

 

Succesvol verkocht in Helpman

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Gratis waardebepaling

Wilt u graag een indicatie van wat uw huis in Helpman waard is? Een makelaar van iQ Makelaars Groningen helpt u hierbij. Al onze makelaars zijn zeer professioneel en ervaren op de lokale woningmarkt in Groningen. Wij bieden binnen 48 uur een vrijblijvende waardebepaling aan, en werken altijd op basis van No Cure No Pay. Net als u zijn wij gebaat bij een realistische vraagprijs, wij rekenen namelijk geen intrekkingskosten.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Neem gerust contact met ons op

Een makelaar in Helpman heeft u gevonden bij iQ Makelaars Groningen. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay: neem snel contact met ons op voor meer informatie! 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl