iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

VBO Makelaar Groningen

Een VBO makelaar in Groningen, wat wilt dat zeggen? De aansluiting bij deze brancheorganisatie VBO makelaars zorgt ervoor dat iQ Makelaars Groningen een directe koppeling met Funda heeft, waarbij wij jouw woning prominent kunnen presenteren. Zoek je een makelaar in Groningen? Kies iQ Makelaars Groningen; de VBO makelaar waarbij jij centraal staat.

Neem gerust contact op

VBO Makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Aansluiting bij VBO makelaars

Wij hebben bewust gekozen om VBO makelaar zijn en niet NVM. Als VBO makelaar hebben wij namelijk veel voordelen. Wij vertellen je graag meer over deze voordelen. Als VBO makelaar Groningen krijgen we meer vrijheid in ondernemerschap en het voeren van marketing, iets dat goed aansluit bij ons moderne karakter.  Bij een NVM makelaar wordt dit beperkt. Om de aansluiting van iQ Makelaars Groningen op peil te houden dienen onze makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM nivo en registratie als (K)RMT.

Neem gerust contact op

Snel handelen

Wij weten als VBO makelaar dat snel handelen van groot belang is. Daarom werkt iQ Makelaars Groningen op momenten dat de mogelijke koper niet werkt. Op die manier kunnen hen van dienst zijn op momenten dat het hen uitkomt. Zo heb je als verkoper meer kans op het verkopen van jouw huis. Wij zijn hierin heel flexibel, elke kans op verkoop wordt meegepakt. Bij ons als VBO makelaar staan jouw wensen en behoeften centraal: wij geven altijd enkel professioneel  en eerlijk advies. Wij zijn namelijk een No Cure No Pay makelaar. Daarom zijn ook wij gebaat bij realistisch advies.

Meer over onze werkwijze

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Wil je een VBO makelaar inschakelen in Groningen? Kies dan voor iQ Makelaars Groningen. Wij hebben jarenlange ervaring op de lokale markt in Groningen. Wij bieden je een vrijblijvende waardebepaling aan: neem snel contact op voor meer informatie.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen