VBO Makelaar Groningen

iQ Makelaars Groningen is een VBO makelaar in Groningen. De aansluiting bij deze brancheorganisatie VBO makelaars zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben en jouw woning prominent kunnen presenteren. Ben je op zoek naar een makelaar in Groningen? Kies voor iQ Makelaars Groningen: een moderne VBO makelaar!

Neem gerust contact op

VBO Makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Aansluiting bij VBO makelaars

Voor iQ Makelaars Groningen was het een bewuste keuze om aan te sluiten bij de brancheorganisatie VBO makelaars, en niet bij NVM. Als VBO makelaar hebben wij vrijheid in het voeren van marketing en ondernemerschap, wat bij de NVM beperkt wordt. Om de aansluiting van iQ Makelaars Groningen op peil te houden dienen onze makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM nivo en registratie als (K)RMT.

Neem gerust contact op

Snel handelen

De makelaars bij iQ Makelaars Groningen begrijpen dat er gewerkt moet worden als de mogelijke kopers van jouw woning niet aan het werk zijn. Daarom doen wij ook bezichtigingen op zaterdag of in de avonduren. Wij zijn hierin heel flexibel, elke kans op verkoop wordt meegepakt. Als VBO makelaar gaan wij natuurlijk geheel mee in jouw wensen: wij geven altijd enkel professioneel advies. Omdat wij op basis van No Cure No Pay werken geven wij je altijd een eerlijke advies vraagprijs.

Meer over onze werkwijze

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Wil je een VBO makelaar inschakelen in Groningen? Kies dan voor iQ Makelaars Groningen. Wij hebben jarenlange ervaring op de lokale markt in Groningen. Wij bieden je een vrijblijvende waardebepaling aan: neem snel contact op voor meer informatie.

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen