iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Huis op Funda plaatsen

Jouw huis op Funda? iQ Makelaars Groningen zorgt voor een prominente plek boven in Funda. Naast Funda kunnen wij jouw huis ook op andere woningwebsites plaatsen, zoals Jaap en Huislijn. Op die manier wordt jouw woning breed onder de aandacht gebracht bij woningzoekenden in jouw regio. Zo is de potentiële koper sneller gevonden. Als dé makelaar van Groningen weten wij welke aandacht jouw woning nodig heeft. Door middel van moderne marketing zorgen wij ervoor dat jij jouw woning snel verkoopt. 

Neem gerust contact op 

Huis op Funda plaatsen

Huis op Funda

Funda: Moderne marketing voor uw huis

Door op de belangrijkste websites zichtbaar te zijn creëer je kansen om je huis te verkopen. Funda zorgt voor ongeveer 70% van alle exposure voor jouw woning. Een goede plek op Funda is daarom cruciaal. Naast Funda kunnen wij ondere andere een Google campagne starten of je huis op Social Media plaatsen. Op deze manier creëren we nog meer aandacht en kansen voor de verkoop van jouw woning. Wij halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat jouw huis snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Speciaal voor buitenlandse huizenzoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij jouw huis presenteren aan expats.

Meer over onze marketing

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis waardebepaling

Onze werkwijze voor uw huis op Funda

Wij werken als makelaar op basis van No Cure, No Pay.  Dit betekent dat je pas betaalt als wij jouw woning daadwerkelijk verkocht hebben. Verder nemen wij een opdracht pas aan als wij er ook echt vertrouwen in hebben jouw woning te kunnen verkopen.Doordat wij No Cure No Pay te werk gaan, krijg je van ons altijd eerlijk en realistisch advies over de vraagprijs. iQ Makelaars Groningen is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Dat betekent veel flexibiliteit. Het zorgt onder andere voor een directe koppeling met Funda, zodat wij jouw woning gemakkelijk en snel kunnen verkopen.

Meer informatie over ons

Makelaar funda huis groningen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek in

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen