iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Jouw huis verkopen met behulp van de beste marketing

iQ Makelaars Groningen zet alles op alles om jouw huis te verkopen

iQ Makelaars maakt gebruik van verschillende grote woningwebsites. Alles met één doel: je woning de aandacht geven die het verdient. Zo kan je woning prominent getoond worden op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn etc. Neem contact op om erachter te komen welke marketing wij voor jouw woning inzetten.

Neem gerust contact op

marketing huis

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Woningplatforms zoals Funda, Pararius, Jaap en Huislijn
  • Google
  • Social Media
  • Op maat gemaakte brochures (hardcopy en digitaal)

 

Makelaar Groningen

Extra online marketing voor jouw woning

iQ Makelaars grijpt elke kans aan bij het verkopen van jouw huis. Zo blijkt dat Funda zorgt voor ca. 70% aandacht voor jouw woning, daar kunnen wij dus niet om heen. Daarom bieden wij je onder andere een toppositie op Funda. Bij iQ Makelaars Groningen wordt alles voor jou woning uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen voor de verkoop te creëren. Speciaal voor jouw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van jouw woning.

Ook bezichtigingen spelen een cruciale rol in het verkoopproces van een woning. We merken dat mensen door een bezichtiging sneller overtuigd raken, en dus ook sneller tot verkoop over gaan. Bovendien biedt men na een bezichtiging vaak een hogere prijs dan in eerste instantie het plan was.

Meer informatie 

Vraag een gratis waardebepaling aan
Gratis waardebepaling

Facebookcampagne waarbij jij ook een rol kunt spelen

Als makelaar Groningen bieden wij een handleiding die je stap-voor-stap vertelt hoe je jouw eigen woning via Facebook kunt promoten. Dat bieden wij als makelaar Groningen speciaal voor jou aan. Hierdoor krijgt je woning de sociale aandacht die het nodig heeft. Naast de eigen promotie stellen wij een Facebook campagne op, om jouw woning continu in de aandacht te zetten. Omdat jouw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer online aandacht bij de juiste doelgroep. Bekijk hier het gehele verkoopproces.

Bekijk het verkoopproces

Online marketing huis

Ook voor buitenlandse zoekers hebben wij een speciaal Engels ingericht platform: Expat Homes Holland. Op dit platform presenteren wij jouw woning aan expats. Het is een groeiende en kapitaalkrachtige doelgroep, die bestaat uit woningzoekers. Expats huren vaak eerst een woning, maar zodra duidelijk is dat ze in Nederland blijven gaan ze vaak over tot het kopen van een woning. Dit zou ook jouw woning kunnen zijn!

Neem gerust contact op

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen