iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Aankoopmakelaar Groningen

Wij ondersteunen je bij het aankopen van je huis

Huis kopen met makelaar in Groningen?

In de huidige markt een woning in Groningen aankopen valt niet mee, kan jij ook wel wat professionele hulp gebruiken? iQ Makelaars Groningen begeleidt je graag bij het kopen van een huis. Wij zijn een ervaren makelaar uit Groningen met veel kennis van de lokale woningmarkt. Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jij nooit te veel betaalt voor jouw woning. Laat ons je daarom helpen bij de aankoop van een huis!

Neem gerust contact op

Aankoopmakelaar Groningen

Als aankoopmakelaar iQ Makelaars Groningen ondersteunen wij je onder andere met:

  • Zoeken naar een woning;
  • Begeleiden bij een bezichtiging;
  • Adviseren over een realistische prijs en bouwkundige aspecten;
  • Onderhandelen namens jou en het controleren van de koopovereenkomst;
  • Juridische afwikkelingen.

Wij zijn een landelijke organisatie, en werken veel samen met andere partijen. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod, en kunnen wij actief op zoek voor jouw nieuwe droomhuis. 

Huis kopen groningen

Als aankoopmakelaar helpen wij je bij onderhandelen

Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je de laagst mogelijke prijs betaalt voor jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar is een goede investering, het scheelt je veel tijd en moeite. Bij iQ Makelaars Groningen bieden we snelle en flexibele service, en daarom gaan wij graag in de avonduren en op zaterdag met je mee naar bezichtigingen.

Wil je een huis kopen in Groningen en zou je daar hulp bij willen? iQ Makelaars Groningen treedt graag op als jouw aankoopmakelaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen als aankoopmakelaar

  • Beschikbaar wanneer het jou uitkomt: ook op zaterdag en in de avonduren
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Aankoop huis groningen

Hulp tijdens het gehele aankoopproces

Heb je jouw droomhuis in Groningen op het oog? Of kan je juist absoluut geen geschikt huis vinden? Soms kan het lastig zijn om zelf actie te ondernemen. iQ Makelaars Groningen neemt je het werk graag uit de handen. Als aankoopmakelaar helpen wij jou bij het gehele aankoopproces. Dit aankoopproces kan soms lang duren. Als je veel wensen hebt en je alleen wilt kopen als het echt jouw droomhuis is, kan hier flink wat tijd overheen gaan. De huidige huizenmarkt valt daarbij ook zeker niet mee, er zijn veel mensen op zoek naar een huis. iQ Makelaars Groningen kan je adviseren en begeleiden tijdens jouw zoektocht. Wij hebben kennis van de huidige marktontwikkelingen en weten hoe we hierop in kunnen spelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte woning!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten

Na het vinden van de woning zijn we nog niet klaar, we helpen je met het verdere proces totdat alles geregeld is en jij van je woning kan gaan genieten. iQ Makelaars Groningen zorgt voor een zorgeloze zoektocht, waarbij jij alleen maar hoeft na te denken over de praktische zaken. 

Wij werken No Cure No Pay, waardoor je alleen betaalt als je ook echt goed geholpen bent. Dit durven wij als enige makelaar in Groningen te garanderen. We nemen je mee op een onbeperkt aantal bezichtigingen, en zijn pas klaar als jij 100% tevreden bent! 

Makelaar groningen

Neem contact op met iQ Makelaars Groningen voor kennismaking en de mogelijkheden. 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen