Medewerkers

Ons voltallig team van specialisten.

Team

Anna van de Riet

  Anna van de Riet


Hoofd marketing

Anna houdt zich bezig met het uitvoeren en bedenken van marketing en communicatie uitingen voor iQ Makelaars. Door ons optimaal te presenteren en onder de aandacht te komen van de juiste personen kunnen wij uw woning snel verkopen!

Eva Berg

  Eva Berg

Eva is klantvriendelijk, enthousiast en betrokken bij de verkoop van uw woning. Ze staat u graag persoonlijk en professioneel te woord.

Lana Schrier

  Lana Schrier


iQ Makelaar

Lana is ambitieus en punctueel, ze staat u graag persoonlijk te woord. Ze is betrokken bij koper en verkoper in het gehele proces.

Maaike Diemer

  Maaike Diemer


iQ Makelaar

Maaike is geboren en getogen in Groningen en heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de HanzeHogeschool. Na haar studie heeft ze een tijdje in het westen gewerkt, maar voelt zich toch in het mooie Noorden het meeste thuis. Daarom werkt ze nu gelukkig bij ons en houdt ze zich bezig met de verkoop en aankoop!

Nick van Unen

  Nick van Unen


Websites

Nick volgt momenteel de opleiding Informatiekunde aan de universiteit te Groningen. Bij iQ makelaars Groningen houdt hij zich dan ook bezig met het onderhouden en bouwen van onze website.

Norbert Wegter

  Norbert Wegter


iQ Makelaar

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Ruth Welleweerd

  Ruth Welleweerd


Juridisch medewerker

Ruth is doortastend, ambitieus en punctueel en heeft al de nodige juridische praktijkervaring naast haar studie opgedaan.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl