Medewerkers

Team

Agnes Schuttenbeld

   Agnes Schuttenbeld


Assistent makelaar

Agnes is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij iedereen en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.

Daisy Dam

   Daisy Dam


Assistent makelaar

Daisy ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel en klantvriendelijk te woord.

Lana Schrier

     Lana Schrier


iQ Makelaar (RM-RT)

Lana is erg punctueel, sociaal en betrokken. Mede door haar betrokkenheid gaat ze altijd voor het beste resultaat voor haar klanten. Ze is al 7 jaar werkzaam als makelaar en is specialist in zowel verkoop, aankoop als verhuur van woningen in Groningen en omgeving. Lana draagt de titel Register Makelaar en Register Taxateur (RM-RT) en is specialist op het gebied van zowel verkoop als aankoop.

Maaike Diemer

     Maaike Diemer


iQ Makelaar (RM-RT)

Maaike is een geboren Groningse en heeft inmiddels 6 jaar ervaring in het vastgoed. Na enkele jaren in het westen gewerkt te hebben voelt zij zich in Groningen toch het meeste thuis. Maaike is gecertificeerd als Register Makelaar en als Register Taxateur waardoor zij u met de juiste kennis kan bijstaan bij de aan- en verkoop van uw woning. Bent u op zoek naar een enthousiaste makelaar met een uitgebreide marktkennis én een persoonlijke touch dan ben u bij Maaike aan het juiste adres.   

Marieke Venema

   Marieke Venema


Assistent makelaar

Marieke ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel en gemotiveerd te woord.

Norbert Wegter

   Norbert Wegter


iQ Makelaar

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl