Verkoopmakelaar Groningen

Uw huis verkopen in Groningen? Dan heeft u een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe uw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Vrijblijvende waardebepaling huis

iQ Makelaars Groningen stelt vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer u een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt u deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van uw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijgt u van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Uw huis verkopen in Groningen

Uw huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars Groningen geeft u kosteloos advies over het stylen van uw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Uw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Groningen.

Contact

Wilt u uw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar in Groningen? Dan zit u goed bij iQ Makelaars Groningen: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl