Verkoopmakelaar Groningen

Jouw huis verkopen in Groningen? Dan heb je een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe jouw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Vrijblijvende waardebepaling huis

iQ Makelaars Groningen stelt vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt je deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van jouw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijg je van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling groningen

Huis verkopen Groningen

Jouw huis verkopen in Groningen

Jouw huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars Groningen geeft je kosteloos advies over het stylen van jouw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Jouw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Groningen.

Start met de verkoop van jouw woning

Start nu jouw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 
Gratis waardebepaling aanvragen 

Contact

Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar in Groningen? Dan zit je goed bij iQ Makelaars Groningen: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen