iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Verkoopmakelaar Groningen

Jouw huis verkopen in Groningen? Dan heb je een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe jouw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Vrijblijvende waardebepaling huis

iQ Makelaars Groningen stelt vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt je deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van jouw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijg je van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling groningen

Huis verkopen groningen

Jouw huis verkopen in Groningen

Wil jij jouw huis in Groningen graag verkopen? Sommige mensen kiezen ervoor om dit zelf te proberen. Toch blijkt dit in de praktijk vaak tegen te vallen, omdat het bereik van zelf adverteren veel kleiner is dan een netwerk vol met makelaars en bijvoorbeeld expat-kopers. Er komt veel meer kijken bij een huis verkopen dan je vooraf zou denken. Zo ben je verantwoordelijk voor de promotie, bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract en is het bereiken van het absolute beste resultaat een vak apart. Daarom adviseren we jou om dit uit te besteden. Veel makkelijker, effectiever en met een beter resultaat!

Start met de verkoop van jouw woning

Start nu jouw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 
Gratis waardebepaling aanvragen 

Wat zijn de taken van een verkoopmakelaar?

Als verkoopmakelaar hebben wij kennis van de stad en het aanbod. Naast de gratis waardebepaling heeft een verkoopmakelaar nog veel meer taken. iQ Makelaars zorgt voor een goede marketing en promotie van je woning, zodat deze snel en goed verkocht kan worden. Wij hebben een landelijk netwerk en werken veel samen met andere partijen. De woning zal in deze netwerken gedeeld worden, zodat er veel potentiële kopers aangetrokken worden. Al het contact met deze potentiële kopers verloopt via de verkoopmakelaar, zowel bij vragen als bij onderhandelingen.

Deze onderhandelingen gebeuren uiteraard allemaal in overleg, de prijs wordt vooraf besproken zodat elke partij tevreden is. Uiteindelijk zal door iQ Makelaars Groningen de verkoopovereenkomst opgesteld worden, waarna de verkoop rond is! Ook de woningoverdracht wordt door iQ Makelaars Groningen begeleid. Alle administratieve taken nemen wij de klant uit handen. 

Verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • Gratis waardebepaling huis
  • Geen intrekkings- en opstartkosten
  • Eerlijk en realistisch advies
  • Uitgebreid marketingpakket
  • Advies over styling en de beste foto's
  • Werkzaam in avonden en zaterdag

De keuze voor een verkoopmakelaar

Een goede verkoopmakelaar is vanzelfsprekend erg belangrijk. Hoe goed je huis verkocht wordt is bepalend voor het volgende huis wat je aan kan schaffen. iQ Makelaars Groningen heeft kennis en kunde van de Groningse markt, waardoor er altijd een goede verkoop gerealiseerd kan worden. Ons team heeft jarenlange ervaring en weet precies wat er speelt op de markt.

Verkoopmakelaar kiezen

Contact

Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar in Groningen? Dan zit je goed bij iQ Makelaars Groningen: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen