iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Groningen Zuid

Zoek je een makelaar in Groningen-Zuid? In deze buurt vind je de ideale combinatie van stad en natuur. Dankzij het diverse woningaanbod hebben veel verschillende mensen hun plekje gevonden in Groningen Zuid. iQ Makelaars Groningen is zeer bekend in deze prachtige wijk en helpt je graag met de verkoop of aankoop van jouw woning in Groningen Zuid.

Voorzieningen Groningen-Zuid

Als makelaar in Groningen Zuid helpt iQ Makelaars Groningen je graag bij de verkoop of aankoop van jouw huis. In Groningen Zuid zijn er veel voorzieningen zoals diverse winkelcentra en een openluchtzwembad. Wil je snel de uitvalswegen kunnen bereiken? Ook dat is geen probleem in Groningen Zuid: de A7 richting Drachten en A28 richting Zwolle zijn zeer gunstig te bereiken. Bovendien is de binnenstad snel en gemakkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.

Succesvol verkocht in Groningen Zuid

 

Succesvol verkocht Groningen Zuid

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Geschiedenis

Groningen Zuid bestaat onder andere uit de Wijert, Helpman en de Villabuurt. In de jaren ’70 en ’80 werd de Wijert uitgebreid aan de zuidkant; daarna ontstonden de Wijert Noord en de Wijert Zuid. Vroeger hoorde het gebied bij de gemeente Haren, in 1969 werd het toegevoegd aan de gemeente Groningen. De Wijert is gezellige en sociale wijk met een breed aanbod aan huur- en koopwoningen. Als makelaar helpen wij zowel starters als gezinnen met het vinden van een mooie woning in deze buurt! In de Villabuurt zijn vooral vrijstaande woningen op ruime percelen te vinden. Binnen Groningen Zuid is veel groen en water te vinden, heerlijk voor zowel kinderen als volwassenen.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

Wil je de hulp inschakelen van een makelaar in Groningen Zuid? Dan ben je bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen