Makelaar Groningen Zuid

Bent u op zoek naar een makelaar in Groningen Zuid? In deze buurt vindt u de ideale combinatie van stad en natuur. Groningen Zuid is erg divers, zowel in zijn woningen als in bewoners. iQ Makelaars Groningen is zeer bekend in deze prachtige wijk en helpt u graag met de verkoop of aankoop van uw woning in Groningen Zuid.

Voorzieningen Groningen-Zuid

Als makelaar in Groningen Zuid helpt iQ Makelaars Groningen u graag bij de verkoop of aankoop van uw huis. In Groningen Zuid zijn er veel voorzieningen zoals diverse winkelcentra en een openluchtzwembad, Wilt u snel de uitvalswegen kunnen bereiken? Ook dat is geen probleem in Groningen Zuid: de A7 richting Drachten en A28 richting Zwolle zijn zeer gunstig te bereiken. Ook het openbaar vervoer naar de binnenstad is zeer goed geregeld.

Succesvol verkocht in Groningen Zuid

 

Succesvol verkocht Groningen Zuid

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Geschiedenis

Groningen Zuid bestaat onder andere uit de Wijert, Helpman en de Villabuurt. In de jaren ’70 en ’80 werd de Wijert uitgebreid aan de zuidkant; daarna ontstonden de Wijert Noord en de Wijert Zuid. Vroeger hoorde het gebied bij de gemeente Haren, in 1969 werd het toegevoegd aan de gemeente Groningen. De Wijert is een mengelmoes van duurdere huur-en koopwoningen. Een ideaal gebied voor een makelaar om starters en gezinnen te helpen dus! In de Villabuurt zijn vooral vrijstaande woningen op ruime percelen te vinden. Binnen Groningen Zuid is veel groen- en water te vinden, heerlijk voor zowel kinderen als volwassenen.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

Wilt u de hulp inschakelen van een makelaar in Groningen Zuid? Dan bent u bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl