iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Beste verkoopmakelaar Groningen

Wil je in zee gaan met de beste verkoopmakelaar in Groningen? Kies dan voor iQ Makelaars Groningen! Wij hebben al zeer veel tevreden klanten en een uitstekende Funda beoordeling. Wij zijn een flexibel kantoor, handelen zeer professioneel en staan je graag terzijde als verkoopmakelaar in Groningen.

Neem gerust contact op

Beste verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Verkopen in Groningen

Wil je jouw huis verkopen in Groningen? Groningen is een mooie en populaire stad om te wonen, en door het diverse karakter van de stad kan iedereen er zijn plekje vinden. iQ Makelaars brengt jouw woning in beeld bij veel potentiële kopers. Zo krijgt jouw woning alle aandacht die nodig is voor een succesvolle verkoop. Bij iQ Makelaars werken we ook in de avonduren en op zaterdag om jou snelle en flexibele service te kunnen bieden. Zo zijn we elke dag bezig om de beste verkoopmakelaar van Groningen te zijn voor jou. Als moderne makelaar maken wij bovendien gebruik van professionele online marketing en weten wij precies wat jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Start met de verkoop van jouw woning

No Cure No Pay verkoopmakelaar Groningen

iQ Makelaars is een No Cure No Pay makelaar in Groningen. Dat wil zeggen dat je alleen betaalt wanneer wij jouw huis daadwerkelijk verkopen. Hierdoor zijn wij net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs, en bieden we altijd eerlijk en onafhankelijk advies. Dankzij onze ervaring op de lokale woningmarkt weten wij wat jouw woning nodig heeft, en zo kunnen wij je helpen bij het bepalen van de prijs of het verkoopklaar maken van de woning. iQ Makelaars Groningen geeft je altijd vrijblijvend advies binnen 48 uur.

Neem gerust contact op

Wil je weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Jouw woning verkopen samen met de beste verkoopmakelaar in Groningen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars Groningen biedt je een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen