Beste verkoopmakelaar Groningen

Wilt u in zee gaan met de beste verkoopmakelaar in Groningen? Uw keuze voor iQ Makelaars Groningen is dan juist. Wij hebben al zeer veel tevreden klanten en een uitstekende Funda beoordeling. Wij zijn een flexibel kantoor, handelen zeer professioneel en staan u graag terzijde als verkoopmakelaar in Groningen.

Neem gerust contact op

Beste verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Verkopen in Groningen

Bent u in de markt om een huis te verkopen? Wonen in de mooie stad Groningen is erg populair. Men vindt er dan ook voor elk wat wils. iQ Makelaars Groningen zet alles op alles om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Zo werken wij ook op zaterdag en in de avonduren, en houden wij een open huis voor uw woning. U wilt natuurlijk dat de beste verkoopmakelaar in Groningen uw woning op de kaart zet; een huis verkopen is een belangrijke stap. iQ Makelaars Groningen is een moderne makelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Start met de verkoop van uw woning

No Cure No Pay verkoopmakelaar Groningen

U krijgt bij iQ Makelaars, makelaar in Groningen, altijd onafhankelijk advies over de vraagprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring met de woningmarkt van Groningen. Een mooi aspect van de beste verkoopmakelaar van Groningen: wij werken volledig op basis van No Cure No Pay. U betaalt alleen wanneer wij uw huis daadwerkelijk verkopen. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Hierover adviseren wij u altijd vrijblijvend binnen 48 uur.

Neem gerust contact op

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Uw woning verkopen samen met de beste verkoopmakelaar in Groningen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars Groningen biedt u een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl