Verkoopmakelaar Groningen

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Groningen? Om jouw huis te verkopen heb je een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe jouw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan en werken op basis van No Cure No Pay.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Vrijblijvende waardebepaling

iQ Makelaars Groningen stelt als verkoopmakelaar vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt je deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van jouw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijg je van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar in Groningen

Een verkoopmakelaar vinden is een belangrijke beslissing, bij het verkopen van een huis komt immers veel kijken. iQ Makelaars Groningen geeft je kosteloos advies over het stylen van jouw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Jouw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Groningen

Start met de verkoop van jouw woning

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar?

Dan zit je goed bij iQ Makelaars Groningen als jouw verkoopmakelaar: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen