Verkoopmakelaar Groningen

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Groningen? Om uw huis te verkopen heeft u een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe uw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan en werken op basis van No Cure No Pay.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Vrijblijvende waardebepaling

iQ Makelaars Groningen stelt als verkoopmakelaar vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer u een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt u deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van uw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijgt u van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar in Groningen

Een verkoopmakelaar vinden is een belangrijke beslissing, bij het verkopen van een huis komt immers veel kijken. iQ Makelaars Groningen geeft u kosteloos advies over het stylen van uw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Uw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Groningen

Start met de verkoop van uw woning

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wilt u uw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar?

Dan zit u goed bij iQ Makelaars Groningen als uw verkoopmakelaar: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl