iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Verkoopmakelaar Groningen

Bij het verkopen van je huis heb je een betrouwbare verkoopmakelaar nodig. iQ Makelaars Groningen is een eerlijke verkoopmakelaar in Groningen. Wij zijn namelijk een No Cure No Pay makelaar. Dat wil zeggen dat wij ook gebaat zijn bij eerlijk en realistisch advies. Daarnaast hebben wij veel kennis van de woningmarkt in Groningen en weten wij hoe wij jouw woning het best kunnen verkopen. Als verkoopmakelaar Groningen bieden wij je altijd een vrijblijvende waardbepaling en gratis advies.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Vrijblijvende waardebepaling

Wanneer je iQ Makelaars Groningen inschakelt als jouw verkoopmakelaar is het allereerst van belang dat er vastgesteld  wordt voor welke prijs jouw woning verkocht kan worden. Deze prijs stellen wij vast door middel van onze gratis waardebepaling. Binnen 48 uur krijg je eerlijk en realistisch advies over de waarde van jouw woning. Wij als verkoopmakelaar Groningen nemen tijdens de waardebepaling de maten van jouw woning mee en wegen alle bijzonderheden van jouw huis mee. Wij zijn een No Cure No Pay verkoopmakelaar, wij rekenen geen opstart-of intrekkingskosten. Hierdoor zijn wij ook gebaat bij eerlijk en realistisch advies over de waarde van jouw huis.

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar in Groningen

Een huis verkopen is een grote stap. Hulp van een verkoopmakelaar uit Groningen kun je daarom goed gebruiken bij het verkopen van jouw huis. Wij geven je graag vrijblijvend advies over wat er komt kijken bij de verkoop. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan advies over de verkoopprijs of over het stylen van je woning. iQ Makelaars Groningen is een flexibele verkoopmakaar. Zo zijn wij beschikbaar op momenten dat het jou uitkomt. Ook voor het maken van foto’s zijn wij flexibel in de planning, om ervoor te zorgen dat jouw huis op de foto’s het beste uitkomt. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Groningen.

Start met de verkoop van jouw woning

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar?

Dan zit je goed bij iQ Makelaars Groningen als jouw verkoopmakelaar: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen