iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Winschoten

Ben je op zoek naar een makelaar in Winschoten? Dan zit je bij ons goed: iQ Makelaars in Oost-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige plaats in de provincie Groningen. Wij helpen je dan ook graag als makelaar Winschoten. Een eerlijke enthousiaste en fanatieke makelaar, waarbij jij centraal staat.

Neem gerust contact op

Makelaar Winschoten

De 5 zekerheden van iQ Makelaars Groningen

  • De beste verkoopprijs voor jouw woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, o.a. in bezichtigingen
  • Fanatiek en enthousiast makelaarsteam 
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Meer informatie 

Moderne verkoopmakelaar

iQ Makelaars in Oost-Groningen is een moderne verkoopmakelaar in Winschoten die weet welke marketing jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij doen er alles aan om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht van potentiele kopers te brengen: ons sterke punt is moderne marketing, online en offline. Jouw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Oost-Groningen dé makelaar voor jouw woning in Winschoten.

Woning voor de verkoop in Winschoten

Heb je een woning bestemd voor de verkoop in Winschoten? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars in Oost-Groningen: makelaar in Winschoten en omstreken. Wij zijn een lokale specialist met veel ervaring op de woningmarkt in Winschoten. Jouw belangen staan bij ons voorop: Je krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe je jouw woning het beste verkoop-klaar maakt. Ook werken wij op basis van No Cure No Pay en bieden wij een gratis waardebepaling van jouw woning aan.

Neem contact op met iQ Makelaars Groningen

iQ Makelaars in Oost-Groningen helpt je graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Winschoten. Als makelaar in Winschoten hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay. We staan je graag te woord: neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen