Makelaar Winschoten

Bent u op zoek naar een makelaar in Winschoten? Dan zit u bij ons goed: iQ Makelaars in Oost-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige plaats in de provincie Groningen. Wij helpen u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

Moderne verkoopmakelaar

iQ Makelaars in Oost-Groningen is een moderne verkoopmakelaar in Winschoten die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij doen er alles aan om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht van potentiele kopers te brengen: ons sterke punt is moderne marketing, online en offline. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Oost-Groningen dé makelaar voor uw woning in Winschoten.

Woning voor de verkoop in Winschoten

Heeft u een woning bestemd voor de verkoop in Winschoten? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars in Oost-Groningen: makelaar in Winschoten en omstreken. Wij zijn een lokale specialist met veel ervaring op de woningmarkt in Winschoten. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Ook werken wij op basis van No Cure No Pay en bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning aan.

iQ Makelaars in Oost-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Winschoten. Als makelaar in Winschoten hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay. We staan u graag te woord: neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl