iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Makelaar Hoogezand

Wij zijn een enthousiaste en fanatieke makelaar in Hoogezand. Zoek je hulp bij het verkopen of kopen van jouw huis? Kies voor iQ Makelaars Groningen: jij staat centraal. Mede door onze persoonlijk aanpak en de flexibiliteit in het handelen onderscheidt iQ Makelaars zich van de concurrentie. iQ Makelaars Groningen zijn een zogeheten No Cure No Pay makelaar: wij rekening geen intrekkingskosten en je betaalt pas als jouw woning is verkocht. Een goedkope makelaar die staat voor kwaliteit: met iQ Makelaars in Groningen maak je de juiste keuze.

Neem gerust contact op

Makelaar Hoogezand

No Cure No Pay Makelaar

Als makelaar uit Hoogezand bieden wij je altijd een eerlijk advies. Je betaalt vooraf geen kosten. Wij zijn daarom net als jij gebaat bij het beste resultaat. iQ Makelaars Groningen is de makelaar van Hoogezand en helpt je graag bij het verkopen van jouw woning. Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisaties Vastgoedpro & VBO Makelaars. Dit zorgt voor veel vrijheid. Zo kunnen wij allerlei online & offline marketing inzetten om jouw huis te verkopen.Ook hebben wij een directe koppeling met Funda, dat zorgt voor de beste plek op het woningplatform.

Meer over onze werkwijze

No cure no pay makelaar

Makelaar Hoogezand

Snelheid in handelen

Onze makelaars in Hoogezand kennen de woningmarkt als geen ander en begrijpen dat het nodig is om te werken wanneer mogelijke kopers juist niet aan het werk zijn. Daarom doen wij ook bezichtigingen op zaterdag of in de avonduren. We handelen direct en bezichtigen soms zelfs nog dezelfde dag als een kijker belt. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! Een betrouwbare makelaar in Hoogezand heb je gevonden in iQ Makelaars in Midden-Groningen. Wij handelen snel en stellen jouw woning optimaal ten toon aan het publiek.

Neem gerust contact op

Wil je in zee gaan met een betrouwbare makelaar in Hoogezand?

iQ Makelaars in Groningen staat voor je klaar. Als je het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen