Makelaar Hoogezand

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hoogezand? Kies voor iQ Makelaars in Midden-Groningen: een moderne makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars in Midden-Groningen werkt geheel op basis van No Cure, No Pay en neemt pas een verkoopopdracht aan als we er vertrouwen in hebben dat we de woning in Hoogezand kunnen verkopen. Een goedkope makelaar die staat voor kwaliteit: met iQ Makelaars in Midden-Groningen maakt u de juiste keuze.

Neem gerust contact op

Makelaar Hoogezand

No Cure No Pay Makelaar

Bij iQ Makelaars in Midden-Groningen makelaar krijgt u altijd een eerlijk advies, en ook rekenen wij geen opstartkosten of intrekkingskosten. We zijn net als u gebaat bij een realistische vraagprijs voor uw woning in Hoogezand. Ons kantoor is aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro en brancheorganisatie VBO Makelaars. We hebben een directe koppeling met Funda en de vrijheid om moderne marketing voor uw woning te voeren.

Meer over onze werkwijze

No cure no pay makelaar

Makelaar Hoogezand

Snelheid in handelen

Onze makelaars in Hoogezand kennen de woningmarkt als geen ander en begrijpen dat het nodig is om te werken wanneer mogelijke kopers juist niet aan het werk zijn. Daarom doen wij ook bezichtigingen op zaterdag of in de avonduren. We handelen direct en bezichtigen soms zelfs nog dezelfde dag als een kijker belt. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! Een betrouwbare makelaar in Hoogezand heeft u gevonden in iQ Makelaars in Midden-Groningen. Wij handelen snel en stellen uw woning optimaal ten toon aan het publiek.

Neem gerust contact op

Wilt u in zee gaan met een betrouwbare makelaar in Hoogezand?

iQ Makelaars in Midden-Groningen staat voor u klaar. Als u het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl