iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Beste makelaar Groningen

Op zoek naar de beste makelaar in Groningen? Dan ben je bij iQ Makelaars Groningen aan het juiste adres. Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 gemiddeld. Vanuit onze kennis, ervaring en persoonlijke aanpak weten wij altijd maatwerk te leveren. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten ons met een 9,4 gemiddeld beoordelen. Jij staat centraal en we helpen je graag bij het verkopen van jouw woning.

Wonen verkopen in Groningen

Groningen is een prachtige en populaire stad om te wonen. Dankzij het diverse karakter zijn er veel mensen op zoek naar een huis in Groningen, en gelukkig is er voor iedereen een geschikte plek te vinden. Hier heb je ook profijt van tijdens het verkopen van je huis. iQ Makelaars Groningen zorgt dat jouw woning de aandacht krijgt die het nodig heeft.  Zo werken wij met de nieuwste marketingtechnieken en zijn wij ook werkzaam in de avonduren en op zaterdag. Groningen is een prachtige en populaire stad om te wonen. Dankzij het diverse karakter zijn er veel mensen op zoek naar een huis in Groningen, en gelukkig is er voor iedereen een geschikte plek te vinden. 

Neem gerust contact op

Beste makelaar Groningen

 

Beste makelaar Groningen

Onafhankelijk advies van makelaar

iQ Makelaars is een makelaar in Groningen die je altijd onafhankelijk advies biedt, bijvoorbeeld over de vraagprijs en het verkoop-klaar maken van de woning. Onze lokale makelaars weten alles af van de woningmarkt van Groningen, en weten daardoor ook precies hoe ze jouw woning het beste kunnen verkopen. Door middel van offline en online marketing via verschillende kanalen zorgen we ervoor dat jouw woning breed onder de aandacht gebracht wordt. Bovendien werken we als beste makelaar van Groningen op basis van No Cure No Pay. Je betaalt alleen wanneer wij jouw huis daadwerkelijk verkopen. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs. Hierover adviseren wij je altijd vrijblijvend binnen 48 uur.

Plan een adviesgesprek

Wat is jouw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Jouw woning verkopen samen met de beste makelaar in Groningen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars Groningen biedt je een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen