Beste makelaar Groningen

Wilt u in zee gaan met de beste makelaar in Groningen? Dan zit u goed bij iQ Makelaars Groningen. Wij hebben al zeer veel tevreden klanten en een uitstekende Funda beoordeling. Wij zijn flexibel, zeer professioneel en helpen u graag met het verkopen van uw woning.

Wonen in Groningen

Wonen in de mooie stad Groningen is erg populair. Men vindt er dan ook voor elk wat wils. iQ Makelaars Groningen zet alles op alles om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Zo werken wij ook op zaterdag en in de avonduren, en houden wij een open huis voor uw woning. U wilt natuurlijk dat de beste makelaar in Groningen uw woning op de kaart zet; een huis verkopen is een belangrijke stap. iQ Makelaars is een moderne makelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Neem gerust contact op

Beste makelaar Groningen

Makelaar Groningen

Onafhankelijk advies van makelaar

U krijgt bij iQ Makelaars, makelaar in Groningen, altijd onafhankelijk advies over de vraagprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring met de woningmarkt van Groningen. Zowel offline als online marketing wordt via veel kanalen ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Nog een mooi aspect van de beste makelaar van Groningen: wij werken volledig op basis van No Cure No Pay. U betaalt alleen wanneer wij uw huis daadwerkelijk verkopen. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Hierover adviseren wij u altijd vrijblijvend binnen 48 uur.

Plan een adviesgesprek

Wat is uw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

Uw woning verkopen samen met de beste makelaar in Groningen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars Groningen biedt u een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl