Nummer 1 makelaar Groningen

Bent u op zoek naar de nummer 1 makelaar in Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Groningen heeft al zeer veel tevreden klanten en een uitstekende Funda beoordeling. Wij zijn flexibel, zeer professioneel en helpen u graag met het verkopen van uw woning. Als nummer 1 makelaar in Groningen staan wij aan uw zijde gedurende het hele verkoopproces.

Neem gerust contact op

Nummer 1 makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Makelaar Groningen

Uw nummer 1 makelaar Groningen heeft u gevonden in iQ Makelaars. Wonen in de mooie stad Groningen is erg populair. Men vindt er dan ook voor elk wat wils. iQ Makelaars Groningen zet alles op alles om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Zo werken wij ook op zaterdag en in de avonduren, en houden wij een open huis voor uw woning. U wilt natuurlijk dat de nummer 1 makelaar in Groningen uw woning op de kaart zet; een huis verkopen is een belangrijke stap. iQ Makelaars is een moderne makelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Meer over onze marketing

Gratis advies

U krijgt bij iQ Makelaars, nummer 1 makelaar in Groningen, altijd onafhankelijk advies over de vraagprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring met de woningmarkt van Groningen. Zowel offline als online marketing wordt via veel kanalen ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Nog een mooi aspect van de nummer 1 makelaar van Groningen: wij werken volledig op basis van No Cure No Pay. U betaalt alleen wanneer wij uw huis daadwerkelijk verkopen. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Hierover adviseren wij u altijd vrijblijvend binnen 48 uur.

Plan een gratis adviesgesprek

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Uw woning verkopen samen met de nummer 1 makelaar in Groningen?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars Groningen biedt u een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl