Woning verkopen Groningen

Bent u geïnteresseerd in woning verkopen Groningen? Dit is een belangrijke stap, waarbij vaak vragen ontstaan. iQ Makelaars Groningen is een ervaren en professionele partner die u bij het gehele proces bij kan staan. Uw huis verkopen doet u samen met de moderne verkoopmakelaar: iQ Makelaars!

Neem gerust contact op

Woning verkopen Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Gratis waardebepaling

iQ Makelaars Groningen biedt een gratis waardebepaling aan. Wanneer u uw woning wilt verkopen in Groningen is een indicatie van de vraagprijs natuurlijk hetgeen wat u graag wilt weten. Wij bepalen de waarde van de woning aan de hand van marktonderzoek gebaseerd op gegevens van het Kadaster, gelijkwaardige te koop staande objecten, rapportage NBWO en Calcasa. Binnen 48 uur krijgt u van ons een eerlijke en realistische vraagprijs: op basis van No Cure No Pay.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Woning verkopen Groningen met een makelaar

Een verkoopmakelaar is een belangrijke partner wanneer u uw woning wilt verkopen in Groningen. Dit is een belangrijke stap, waarbij u wel een ervaren professional kan gebruiken. Een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van uw woning, kom op voor uw belangen en is ook uw adviseur. iQ Makelaars Groningen is een moderne makelaar, ervaren in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit houdt in dat wij moderne marketing voeren, maar ouderwetse kwaliteit in makelaardij leveren! 

Neem gerust contact op 

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Uw woning verkopen in Groningen? 

Dan bent u in goede handen bij de ervaren verkoopmakelaar iQ Makelaars. Meld uw woning vandaag nog aan! Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl