Woning verkopen Groningen

Bent u geïnteresseerd in woning verkopen Groningen? Dit is een belangrijke stap, waarbij vaak vragen ontstaan. iQ Makelaars Groningen is een ervaren en professionele partner die u bij het gehele proces bij kan staan. Uw huis verkopen doet u samen met de moderne verkoopmakelaar: iQ Makelaars!

Woning verkopen Groningen met een makelaar

Een verkoopmakelaar is een belangrijke partner wanneer u uw woning wilt verkopen in Groningen. Dit is een belangrijke stap, waarbij u wel een ervaren professional kan gebruiken. Een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van uw woning, kom op voor uw belangen en is ook uw adviseur. iQ Makelaars Groningen is een moderne makelaar, ervaren in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit houdt in dat wij moderne marketing voeren, maar ouderwetse kwaliteit in makelaardij leveren! Door onze onderhandelingsvaardigheden krijgt u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning verkopen Groningen.

Gratis waardebepaling

iQ Makelaars Groningen biedt een gratis waardebepaling aan. Wanneer u uw woning wilt verkopen in Groningen is een indicatie van de vraagprijs natuurlijk hetgeen wat u graag wilt weten. Wij bepalen de waarde van de woning aan de hand van marktonderzoek gebaseerd op gegevens van het Kadaster, gelijkwaardige te koop staande objecten, rapportage NBWO en Calcasa. Binnen 48 uur krijgt u van ons een eerlijke en realistische vraagprijs: op basis van No Cure No Pay.

Uw woning verkopen in Groningen? Dan bent u in goede handen bij de ervaren verkoopmakelaar iQ Makelaars. Meld uw woning vandaag nog aan! Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl