iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Huis verkopen Groningen

Wilt je jouw huis verkopen in Groningen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die goed bij je past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay, en bovendien combineren wij nieuwe marketingtechnieken met ouderwetse kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat we het beste resultaat voor jou behalen. Jouw huis verkopen in Groningen? iQ Makelaars helpt je hierbij!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Groningen

Mijn huis verkopen Groningen

iQ Makelaars bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking en slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Hierdoor hebben wij toegang tot landelijke marketing voor jouw woning en kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte “No Cure, No Pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij jouw woning daadwerkelijk verkopen. Je krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Neem gerust contact met ons op

Mijn huis verkopen Groningen

Verkoopmakelaar Groningen

Elke kans op verkoop meepakken

Wanneer we jouw huis gaan verkopen brengt iQ Makelaars de woning actief onder de aandacht middels moderne marketing. Ons aanbod wordt maandelijks door vele bezoekers bekeken, dus er zijn genoeg potentiële kopers die jouw huis voorbij zullen zien komen. Wij doen ook aan bezichtigingen op zaterdag en in de avonduren; zo heeft iedereen genoeg mogelijkheden om een huis te bekijken en enthousiast te raken. Omdat de kans op verkoop het grootst is in de eerste drie maanden van de verkoopperiode streven wij er naar om jouw woning binnen deze periode te verkopen.

Neem gerust contact op 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen