Woning verkopen

Wil je jouw woning verkopen? Neem dan contact op met iQ Makelaars Groningen. Wij kunnen je helpen bij alles dat komt kijken bij het verkopen van jouw woning! Wanneer je jouw woning wilt verkopen is het inschakelen van een professionele makelaar een goede keuze.

Actief onder de aandacht

Jouw woning verkopen? Dat doe je snel samen met onze hulp. Maandelijks bekijken vele bezoekers onze advertenties, dus ook het huis dat jij wilt gaan verkopen! iQ Makelaars Groningen brengt jouw woning actief onder de aandacht van kopers middels moderne marketing. Wij doen ook aan bezichtigingen op zaterdag en in de avonduren; zo heeft iedereen genoeg mogelijkheden heeft om een huis te bekijken en enthousiast te raken. Omdat de kans op verkoop het grootst is in de eerste drie maanden van de verkoopperiode streven wij er naar om jouw woning binnen deze periode te verkopen.

Neem gerust contact op

Woning verkopen Groningen

Verkoopmakelaar Groningen

Woning verkopen Groningen

iQ Makelaars Groningen bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking en slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Uw woning verkopen in Groningen doet u daarom samen met ons. iQ Makelaars heeft toegang tot landelijke marketing voor uw woning en kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Wij werken altijd op basis van echte “no cure, no pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Meer over onze werkwijze

Wat is jouw huis waard?

Vraag en gratis waardebepaling aan

Staat jouw besluit, “Ik ga mijn woning verkopen”, vast? Neem dan contact op met iQ Makelaars Groningen en we gaan meteen voor je aan het werk. 

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen