iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

iQ Makelaars Groningen

Jouw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Groningen. Makelaars Lana Schrier, Maaike Diemer en Norbert Wegter zijn enthousiast en gedreven en doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat je op een hogere opbrengst uitkomt dan je eigenlijk kon verwachten.

Neem gerust contact op

Makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Waardebepaling huis

Gratis waardebepaling huis

Overweeg je jouw woning te verkopen? Een waardebepaling is altijd vrijblijvend en gratis. Wij werken op basis van No Cure No Pay, waardoor je bij ons dus nooit intrekkingskosten betaalt. Wij werken met professionele fotografen, die zorgen dat jouw woning perfect gepresenteerd wordt. Op voorhand krijg je van ons stylingadvies. En wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft, zorgen wij hier ook voor. 

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met jou voor welke prijs wij jouw woning in de markt gaan presenteren. De reguliere `vraagprijs` wordt het meest gehanteerd en soms kan het raadzaam zijn om een `bieden- vanaf prijs` te hanteren. Wij bekijken samen met jou welke prijsstelling het meeste animo en de grootste kans op uitschieter naar boven geeft. Uiteraard beslis jij hierin zelf.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Uitgebreid marketingpakket om jouw huis te verkopen

IQ Makelaars Groningen haalt alles uit de kast om zoveel mogelijk kijkers en dus kansen op de verkoop van jouw woning te creëren. Dit vind je onder andere terug in het uitgebreide marketingpakket. Wij plaatsen niet alleen jouw woning op Funda en alle andere grote woning websites zoals Jaap, Huislijn en Pararius, maar naast deze plaatsing richten wij speciaal voor jouw woning een Google campagne én een Facebook campagne in waarin wij focussen op de sterke punten van jouw woning.

Wij zijn flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van jouw woning. Aangezien tweeverdieners overdag vaak niet beschikbaar zijn, is bezichtigen op zaterdag en na vijven voor ons heel normaal.

We maken voor elke woning een verkoopplanning en organiseren zowel onbeperkt individuele bezichtiging als open huizen voor jouw woning, zonder extra kosten voor jou! Kijkers moeten nou eenmaal jouw huis ervaren om het op waarde te schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig open huis zorgt voor kijkers die anders NIET geweest waren.

Om de reclamedragers die wij inzetten in en rondom jouw woning kan niemand heen; je moet niet raar staan te kijken dat er een beachvlag bij en richtingwijzers naar jouw woning geplaatst worden. Dit is niet verplicht, het moet bij je passen, maar wij halen nou eenmaal graag alles uit de kast om jouw woning te verkopen. Ook offline marketing is belangrijk om een kijker te vinden die koper wordt!

Meer over onze marketing

Huurwoning ter overbrugging

Jouw woning snel verkocht, maar nog geen nieuwe woning? Wij werken samen met de landelijke verhuurmakelaar 123Wonen. Dit zorgt er voor dat jij voorrang krijgt op het mooiste aanbod van huurwoningen.

Nazorg indien nodig

Als zaken goed geregeld zijn is de kans op discussie achteraf minimaal. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, dan staat onze juridische afdeling je met raad en daad terzijde.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoor jij ook bij, wat er ook voor nodig is. Zonder extra kosten voor jou, dus 100% service!

Neem gerust contact op

Makelaar Groningen

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen