Mijn favorieten

Onze medewerkers

iQ Makelaars Groningen

Norbert Wegter
Norbert Wegter
iQ Makelaar
De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.
Lana Schrier
Lana Schrier
iQ Makelaar
Lana is ambitieus en punctueel, ze staat u graag persoonlijk te woord. Ze is betrokken bij koper en verkoper in het gehele proces.
Maaike Diemer
Maaike Diemer
iQ Makelaar
Maaike is geboren en getogen in Groningen en heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de HanzeHogeschool. Na haar studie heeft ze een tijdje in het westen gewerkt, maar voelt zich toch in het mooie Noorden het meeste thuis. Daarom werkt ze nu gelukkig bij ons en houdt ze zich bezig met de verkoop en aankoop!
Maud Westerhuis
Maud Westerhuis
Assistent-makelaar
Klantvriendelijkheid en enthousiasme kunt u bij Maud verwachten! Maud staat u graag te woord en ondersteunt onze makelaars.
Mandy Stots
Mandy Stots
Assistent-makelaar
Mandy is enthousiast en leergiering en ondersteunt onze makelaars. Zij staat u professioneel en vriendelijk te woord en is gemotiveerd u te helpen!
Anna van de Riet
Anna van de Riet
Hoofd marketing
Anna is een echte Groningse, en heeft een studie Communicatie gevolgd op de Hanzehogeschool. Daarna is zij naar Nijmegen vertrokken om er een studie Bedrijfskunde en Marketing aan vast te plakken. Maar er gaat toch niets boven Groningen, en daarom houdt Anna zich nu bezig met het uitvoeren en bedenken van marketing en communicatie uitingen voor iQ Makelaars. Door ons optimaal te presenteren en onder de aandacht te komen van de juiste personen kunnen wij uw woning snel verkopen!
Nick van Unen
Nick van Unen
Websites
Nick is 23 jaar en volgt momenteel de opleiding Informatiekunde aan de universiteit te Groningen. Binnen deze opleiding heeft hij geleerd hoe een goede website opgebouwd dient te worden en welke technieken je hiervoor gebruikt. Met deze opgedane kennis wil hij zichzelf steeds verder ontwikkelen binnen dit kader om zo een steeds betere webdeveloper te worden! Bij iQ makelaars Groningen houdt hij zich dan ook bezig met het onderhouden en bouwen van onze website.
Ellen Ennema
Ellen Ennema
Assistent-makelaar
Ellen is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij huurder en verhuurder en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.