iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Verhuurmakelaar Groningen

Vervangende woonruimte

Nadat jouw huis is verkocht kan het even duren voordat je jouw volgende droomwoning kunt betrekken. Misschien heb je jouw droomhuis nog helemaal niet gevonden of moet er nog eerst verbouwd worden. Hierbij is één ding belangrijk: je moet nooit een woning te gehaast kopen. Wij bieden je daarom een vervangende woonruimte.

Een prima optie is tijdelijk huren. Huren is erg flexibel en paar maand opzegbaar. Zo kun je vanuit jouw huursituatie alle tijd nemen om jouw droomhuis te kopen. Op die manier kun je altijd verbouwen en uiteindelijk verhuizen op moment dat het ook echt uitkomt. Zonder onnodige dubbele lasten.

Wij werken samen met de landelijke gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen. Samen met 123Wonen vindt je altijd een geschikte woning . Door de samenwerking krijg je voorrang op de pareltjes in de markt en zit je nooit zonder woning.

Neem gerust contact op

 

Huis verhuren Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verhuren is een vak!

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Wat zijn de juridische en fiscale consequenties met betrekking tot verhuren? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning?

123Wonen heeft door haar uitgebreide netwerk, langdurige ervaring en ondersteunende systemen zicht op hoe verhuren voor je een financieel aantrekkelijke optie is en blijft. Door de uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid vindt 123Wonen een betrouwbare huurder voor jouw woning. Naast bemiddeling bij huur- en verhuur is 123Wonen ook gespecialiseerd in het beheren van jouw woning. Je kunt bij hen terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen