Verhuurmakelaar Groningen

Vervangende woonruimte

Als jouw woning verkocht wordt is het nog niet gezegd dat je jouw volgende droomwoning al kunt betrekken. Misschien moet deze eerst verbouwd worden, of je hebt hem simpelweg nog niet gevonden. Eén ding is zeker, je moet nooit haast hebben met het kopen van een woning.

In dat geval is tijdelijk huren een prima optie. Huren biedt flexibiliteit en is opzegbaar per maand, zodat je vanuit jouw huursituatie een woning kunt kopen, waar nodig verbouwen en op het juiste moment kunt verhuizen. Zonder onnodige dubbele lasten.

Om te zorgen dat je altijd een geschikte tijdelijke huurwoning kunt vinden werkt iQ Makelaars samen met de landelijk werkende en gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen. Dit zorgt ervoor dat je voorrang krijgt op de pareltjes in de markt en je nooit zonder een woning komt te zitten!

Neem gerust contact op

Verhuurmakelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verhuren is een vak!

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Wat zijn de juridische en fiscale consequenties met betrekking tot verhuren? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning.

123Wonen heeft door haar uitgebreide netwerk, langdurige ervaring en ondersteunende systemen zicht op hoe verhuren voor je een financieel aantrekkelijke optie is en blijft. Door de uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid vindt 123Wonen een betrouwbare huurder voor jouw woning. Naast bemiddeling bij huur- en verhuur is 123Wonen ook gespecialiseerd in het beheren van jouw woning. Je kunt bij hen terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen