123Wonen de verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Groningen

Vervangende woonruimte

Als uw woning verkocht wordt is het nog niet gezegd dat u uw volgende droomwoning al kunt betrekken. Misschien moet deze eerst verbouwd worden, of u heeft hem simpelweg nog niet gevonden. Eén ding is zeker, u moet nooit haast hebben met het kopen van een woning.

In dat geval is tijdelijk huren een prima optie. Huren biedt flexibiliteit en is opzegbaar per maand, zodat u vanuit uw huursituatie een woning kunt kopen, waar nodig verbouwen en op het juiste moment kunt verhuizen. Zonder onnodige dubbele lasten.

Om te zorgen dat u altijd een geschikte tijdelijke huurwoning kunt vinden werkt iQ Makelaars samen met de landelijk werkende en gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen. Dit zorgt ervoor dat u voorrang krijgt op de pareltjes in de markt en u nooit zonder een woning komt te zitten!

Verhuren is een vak!

dit kunt u beter aan de specialist overlaten

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Wat zijn de juridische en fiscale consequenties met betrekking tot verhuren? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning.

123Wonen heeft door haar uitgebreide netwerk, langdurige ervaring en ondersteunende systemen zicht op hoe verhuren voor u een financieel aantrekkelijke optie is en blijft. Door de uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid vindt 123Wonen een betrouwbare huurder voor uw woning. Naast bemiddeling bij huur- en verhuur is 123Wonen ook gespecialiseerd in het beheren van uw woning. U kunt bij hen terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl