iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Sponsoring 

iQ Makelaars wil graag een steentje bijdragen aan de samenleving, ook om meer binding te krijgen met de lokale gemeenschap. Om deze redenen heeft iQ Makelaars Groningen besloten hier en daar als sponsor op te treden. We doen het niet alleen voor de naamsbekendheid. Uiteraard vinden wij het ook erg leuk om sponsor te zijn. Op deze pagina vind je allerlei sponsor projecten.

Neem contact op voor meer informatie

Makelaar Groningen

GVAV Triathlon, Groningen

iQ Makelaars Groningen draagt de sportvereniging ‘GVAV Triathlon Groningen’ een warm hart toe. Om deze reden is er elk geval voor 2 jaar, 2020-2022, een sponsorovereenkomst getekend met GVAV! Makelaar Lana Schrier uit Groningen is een fanatieke triatleet bij GVAV en is al jaren actief bij zowel de trainingen als in de teamcompetitie.

iQ Makelaars wordt op alle uitingen vermeld als sponsor (clubkleding, wedstrijden, website, nieuwsbrieven).

Een mooi extraatje voor leden: GVAV-leden krijgen bij kantoor iQ Makelaars Groningen op alle diensten 15% korting. Informeer bij Lana Schrier voor de mogelijkheden.

GVAV Triathlon

Ivm de corona-maatregelen: dit keer een ‘virtuele hand’ tussen Gerard Terwisscha van Scheltinga (de voorzitter van GVAV) & Lana Schrier (vestigingsmanager iQ Makelaars) 

GVAV Triathlon Groningen

GVAV Triathlon Groningen

Schoolvoetbaltoernooi, Ommen

iQ Makelaars Vechtdal is mede-organisator en sponsor van het plaatselijke schoolvoetbaltoernooi in Ommen. In ruil daarvoor is Johan Maasse, makelaar en eigenaar van iQ Makelaars Vechtdal, met zijn kantoor goed zichtbaar tijdens dit evenement!

Neem contact op

Kinder-knutsel-puzzel-middag, Siddeburen

Namens Dorpsbelangen Siddeburen en  Ondernemersvereniging Siddeburen-Schildmeergebied was er op 14 december 2019 een 'kinder knutsel puzzel middag' georganiseerd. Deze middag is mede tot stand gekomen door iQ Makelaars Midden-Groningen door een mooie sponsorbijdrage. Annemarie Peters, eigenaar van iQ Makelaars Midden-Groningen en zelf woonachtig in Siddeburen, kon op deze manier haar steentje bijdragen.

iQ Makelaars Midden-Groningen verzorgde deze dag samen met andere sponsoren, zodat het voor de kinderen geheel gratis was. Op deze manier konden alle kinderen meedoen uit de buurt, ook de kinderen van gezinnen die het misschien iets minder breed hebben. De sponsoren waren zelf ook aanwezig om deze middag voor het dorp en omstreken te organiseren en in goede banen te leiden. Al met al een geslaagde dag!

Sponsoring makelaar groningen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen