Sponsoring 

iQ Makelaars draagt graag bij aan haar lokale gemeenschap. Daarom treden onze kantoren hier en daar als sponsor op, in gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Niet alleen goed voor de naamsbekendheid, maar vooral omdat we het leuk vinden. Lees hier meer over de sponsoring projecten van iQ Makelaars.

Neem contact op voor meer informatie

Sponsoring makelaar

GVAV Triathlon, Groningen

iQ Makelaars Groningen draagt de sportvereniging ‘GVAV Triathlon Groningen’ een warm hart toe. Om deze reden is er elk geval voor 2 jaar, 2020-2022, een sponsorovereenkomst getekend met GVAV! Makelaar, Lana Schrier, uit Groningen is een fanatieke triatleet bij GVAV en is al jaren actief bij zowel de trainingen als in de teamcompetitie.

iQ Makelaars wordt op alle uitingen vermeld als sponsor (clubkleding, wedstrijden, website, nieuwsbrieven).

Een mooi extraatje voor leden: GVAV-leden krijgen bij kantoor iQ Makelaars Groningen op alle diensten 15% korting. Informeer bij Lana Schrier voor de mogelijkheden.

GVAV Triathlon

Ivm de corona-maatregelen: dit keer een ‘virtuele hand’ tussen Gerard Terwisscha van Scheltinga (de voorzitter van GVAV) & Lana Schrier (vestigingsmanager iQ Makelaars) 

GVAV Triathlon Groningen

GVAV Triathlon Groningen

Schoolvoetbaltoernooi, Ommen

iQ Makelaars Vechtdal is mede-organisator en sponsor van het plaatselijke schoolvoetbaltoernooi in Ommen. In ruil daarvoor is Johan Maasse, makelaar en eigenaar van iQ Makelaars Vechtdal, met zijn kantoor goed zichtbaar tijdens dit evenement!

Neem contact op

Kinder-knutsel-puzzel-middag, Siddeburen

Op 14 december 2019 is er in Siddeburen namens Dorpsbelangen Siddeburen en Ondernemersvereniging Siddeburen-Schildmeergebied (OVSS) een 'kinder knutsel puzzel middag' georganiseerd. Deze middag is mede tot stand gekomen door iQ Makelaars Midden-Groningen door een mooie sponsorbijdrage. Annemarie Peters, makelaar en eigenaar van de vestiging Midden-Groningen, is zelf woonachtig in Siddeburen en kon op deze manier haar steentje bijdragen.

iQ Makelaars Midden-Groningen verzorgde deze dag tezamen met andere sponsoren, zodat het voor de kinderen geheel gratis was. Op deze manier konden alle kinderen meedoen uit de buurt, ook de kinderen van gezinnen die het misschien iets minder breed hebben. De sponsoren waren ook zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden en mede te organiseren voor het dorp en omstreken. Al met al een geslaagde dag! 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl