iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

iQ Makelaars Groningen verhuist naar nieuw pand

2 minuten lezen

Terug

De makelaars van iQ Makelaars en 123Wonen Groningen hebben onlangs hun intrek genomen in een nieuw pand. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest aan de Westersingel 3, heeft het kantoor nu zijn deuren geopend aan de Kraneweg 23, in het hart van de sfeervolle Schildersbuurt. Met deze verhuizing komt het kantoor tegemoet aan de groeiende vraag naar ruimte, en de wens om de dienstverlening verder uit te breiden.

Tijd voor vernieuwing

Het voormalige pand aan de Westersingel, een authentiek herenhuis, werd altijd met plezier gebruikt. Toch werd het tijd voor iets nieuws. Lana Schrier, een van de makelaars bij iQ Makelaars Groningen, legt uit: "We wilden graag uitbreiden en meer diensten aanbieden, zoals een hypotheekadviseur in huis. Daarom waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie op de begane grond, met aparte spreekkamers en een beter energielabel, maar we wilden niet weg uit het centrum en de Schildersbuurt."

Van de Westersingel naar de Kraneweg

Het zoeken naar geschikte kantoor- en bedrijfsruimte bleek een uitdaging. Na verschillende bezichtigingen zonder succes kwam er plotseling een veelbelovende kans. Een pand om de hoek van het huidige kantoor, gelegen aan de Kraneweg 23, bood precies wat iQ Makelaars zocht. Het volledig gerenoveerde pand op de begane grond, met drie aparte spreekruimtes en een energielabel A, maakte direct een goede indruk. Het nieuwe kantoor biedt niet alleen een moderne en professionele werkomgeving, maar behoudt ook de authentieke charme aan de buitenzijde. Binnen zijn prachtige stalen deuren met veel glas geïnstalleerd, samen met een moderne keuken en sanitair. Daarnaast zijn er enkele prachtige authentieke details bewaard gebleven, zoals de raampartijen en staldeuren met een bakstenen muur.

Bredere dienstverlening

Met de verhuizing is iQ Makelaars Groningen niet alleen in staat om aan de groeiende vraag te voldoen, maar ook om de dienstverlening verder uit te breiden. Het team heeft al nieuwe collega's verwelkomd en biedt flexplekken aan parttime medewerkers. Bovendien kunnen klanten nu profiteren van de aanwezigheid van een hypotheekadviseur van FinQ Hypotheken, die twee dagdelen per week aanwezig is om deskundig advies te geven.

Lana: "We zijn ontzettend blij met deze stap en voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe kantoor. We ontvangen dagelijks klanten in de spreekruimtes en hopen hier nog vele jaren met plezier voort te zetten. Met de uitbreiding van onze diensten en ons toegewijde team zijn we klaar om onze klanten een nog betere service te bieden."

iQ Makelaars Groningen is nu volledig operationeel op de nieuwe locatie aan de Kraneweg 23 en kijkt ernaar uit om zowel bestaande als nieuwe klanten te verwelkomen in dit prachtige nieuwe kantoor.

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen
T 050 - 711 44 22
E groningen@iqmakelaars.nl

Publicatiedatum 12/07/2023
iQ Makelaars Groningen verhuist naar nieuw pand
 
iQ Makelaars Groningen verhuist naar nieuw pand
 
iQ Makelaars Groningen verhuist naar nieuw pand
 
iQ Makelaars Groningen verhuist naar nieuw pand

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen