Kosten makelaar Groningen

De kosten van een makelaar Groningen zijn altijd afhankelijk van welke makelaar u kiest. Wilt u uw huis verkopen en bent u benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee u te maken kan krijgen.

Courtage

De kosten makelaar Groningen worden ook wel courtage genoemd. De gemiddelde courtage ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Uw makelaar stelt de waarde van uw huis vast en ook een vraagprijsadvies. Hij zorgt voor de presentatie van uw woning en regelt bezichtigingen, onderhandelingen en juridische aspecten. De kosten van een makelaar Groningen zijn het zeker waard; u geniet de ervaring en kennis van een professional.

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

De tarieven van makelaars zijn vrij en er zijn grote verschillen. U kunt kiezen voor een traditionele of een internetmakelaar. De kosten voor een makelaar Groningen verdienen zich echter altijd terug. iQ makelaar is een traditionele makelaar, modern maar wel me ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor u. Bij een internetmakelaar doet u meer zelf, en mist u ook de expertise van een ervaren makelaar. iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! Wanneer u een goede makelaar kiest verdienen de kosten zich terug door het krijgen van een zeer gunstige prijs voor de woning.

Wilt u weten welke kosten makelaar Groningen u kwijt bent? iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl