iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Kosten makelaar Groningen

Wanneer je van plan bent om jouw huis te verkopen ben je natuurlijk benieuwd naar de makelaarskosten. De kosten van een makelaar in Groningen zijn altijd afhankelijk van de makelaar die je kiest. Bij iQ Makelaars werken wij volgens No Cure No Pay, waardoor je pas betaalt wanneer je huis daadwerkelijk verkocht is. Wij zijn een moderne makelaar die je bij alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wil jij jouw huis verkopen en ben je benieuwd welke kosten hier allemaal bij komen kijken? Neem dan gerust contact op met iQ Makelaars. Wij geven je graag een indicatie van de kosten voor een makelaar.

Neem gerust contact op

Kosten makelaar Groningen

De 5 zekerheden van iQ Makelaars Groningen

  • De beste verkoopprijs voor jouw¬†woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen
  • Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam¬†
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Courtage makelaar Groningen

De kosten van een makelaar worden ook wel courtage genoemd. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van jouw woning. Als makelaar in Groningen stellen wij de waarde van jouw woning vast en geven advies over de vraagprijs. iQ Makelaars Groningen zorgt ervoor dat jouw woning goed gepresenteerd wordt, regelt de bezichtingen en helpt je bij het onderhandelen en andere juridische aspecten. De kosten van een makelaar Groningen zijn het zeker waard; je geniet de ervaring en kennis van een professional.

Meer informatie over ons

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

Uiteraard is het inschakelen van een makelaar niet gratis, maar wanneer jij kiest voor iQ Makelaars Groningen verdienen deze makelaarskosten zich altijd terug. iQ Makelaars is een traditionele makelaar. Wij combineren ouderwetse kwaliteit met moderne marketing, en regelen alles voor jou. Je kunt ook kiezen voor een internetmakelaar, maar hier ontbreekt vaak de expertise van een ervaren makelaar en bovendien moet je meer zelf regelen. Bij iQ Makelaars Groningen doen wij er alles aan om jou de beste service te leveren, en dit alles op basis van No Cure No Pay!

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wil je weten welke kosten makelaar Groningen je kwijt bent?

iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft je een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen