Kosten makelaar Groningen

De kosten van een makelaar Groningen zijn altijd afhankelijk van welke makelaar u kiest. Wilt u uw huis verkopen en bent u benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee u te maken kan krijgen.

Neem gerust contact op

Kosten makelaar Groningen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Courtage makelaar Groningen

De kosten makelaar Groningen worden ook wel courtage genoemd. De gemiddelde courtage ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Uw makelaar stelt de waarde van uw huis vast en ook een vraagprijsadvies. Hij zorgt voor de presentatie van uw woning en regelt bezichtigingen, onderhandelingen en juridische aspecten. De kosten van een makelaar Groningen zijn het zeker waard; u geniet de ervaring en kennis van een professional.

Meer informatie over ons

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

De tarieven van makelaars zijn vrij en er zijn grote verschillen. U kunt kiezen voor een traditionele of een internetmakelaar. De kosten voor een makelaar Groningen verdienen zich echter altijd terug. iQ Makelaars is een traditionele makelaar, modern maar wel me ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor u. Bij een internetmakelaar doet u meer zelf, en mist u ook de expertise van een ervaren makelaar. iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! 

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wilt u weten welke kosten makelaar Groningen u kwijt bent?

iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl