iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9,2 10
101 beoordelingen

Hoe verkoop ik mijn huis

De prijsstelling voor het verkopen van de woning

Voordat een woning in de verkoop gaat is het belangrijk om een realistische vraagprijs te bepalen. Bij iQ Makelaars bieden we daarom een gratis waardebepaling binnen 48 uur. Afhankelijk van deze waardebepaling bepalen wij samen met jou voor welke prijs we jouw huis op de markt gaan presenteren. Meestal wordt de "normale vraagprijs" gehanteerd. Ook kun je samen met de makelaar bepalen om "bieden-vanafprijs" te gebruiken. Samen met jou kijken we wat het beste voor jouw woning is.

We merken dat de prijscategorieen per € 25.000 zoals die op bijvoorbeeld Funda gehanteerd worden in grote mate bepalend zijn voor de hoeveelheid “online exposure” die jouw woning krijgt.  Een goede prijsstelling kan net het verschil maken of meer kans hebben op een uitschieter naar boven. Natuurlijk kunnen wij op basis van de waardebepaling een goede inschatting van de waarde van jouw woning maken, maar daarnaast concentreren we ons ook op de kandidaat-koper voor wie dit de nieuwe droomwoning moet worden. Vaak bieden deze kandidaten namelijk meer.

Neem gerust contact op

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe huis verkopen? Professionele fotografie

Professionele foto's zijn erg belangrijk voor de verkoop van jouw woning. De foto's geven namelijk de eerste indruk en die is cruciaal. Voor zowel de binnenfoto's als buitenfoto's is het belangrijk dat het redelijk zonnig is. Op die manier komt je woning beter naar voren en geeft het een vrolijke indruk.Om ervoor te zorgen dat jij de mooiste foto’s krijgt zijn we bij iQ Makelaars Groningen altijd flexibel in de planning van de fotografie. hoogtefoto’s en grondfoto’s en bovendien is er de mogelijkheid om een drone in te zetten. Een drone kan net dat beetje extra geven voor de foto's / video. Professionele fotografie is essentieel bij de verkoop van een woning. Met goede foto’s trekt een woning meer aandacht en worden potentiële kopers sneller overgehaald om tot koop over te gaan.

Meer informatie over ons

Jouw woningwaarde weten binnen 48 uur?
Gratis waardebepaling aanvragen

Stijlingadvies voor de verkoop van uw huis

Je krijgt van iQ Makelaars Groningen gratis advies over het stylen van jouw woning. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het rangschikken van de meubels of het opbergen van kleine spullen. Ook kunnen wij je adviseren om net wat muren te sauzen of om een lekkende kraan te vervangen. Het stylen van je woning draagt bij het overhalen van een potentiële koper. Wij zijn hier adviserend in, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan.

Het verkooptechnisch interieuradvies over jouw woning krijgt je van ons voordat de fotografie ingepland wordt. Vaak kunnen we met kleine aanpassingen jouw woning aantrekkelijker maken voor een groter aantal kandidaten.

Meer informatie over ons

Open huis inplannen

iQ Makelaars Groningen organiseert altijd een open huis, speciaal voor jouw en je woning. Dit doen we op de tweede zaterdag nadat de woning in de verkoop geplaatst is. Hierbij hebben geinteresseerden de kans om je woning te bezichtigingen. Het doel van zo'n open huis is het overhalen van mensen die twijfelen of het laten zien dat naast de kandidaten ook andere mensen geïnteresseerd zijn in jouw woning. Wanneer een woning erg gewild is zorgt dit er namelijk voor dat men vaak meer betaalt voor jouw woning.

Er is een goede mogelijkheid dat jouw woning vóór het open huis verkocht wordt als je de goede prijsstelling hebt. Tussen de eerste kijkers zit vaak een koper; bij een bod gebruik we het naderende open huis om het budget van een bieder op te rekken zodat je de beste prijs van het moment krijgt voor jouw woning!

Neem gerust contact op

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Groningen
Kraneweg 23
9718 JD Groningen

Makelaar Groningen  groningen@iqmakelaars.nl
Makelaar Groningen  050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen