Makelaar Vinkhuizen

Bent u op zoek naar een makelaar in Vinkhuizen? Deze wijk ligt in het noordwesten van de stad Groningen. Uw huis verkopen in Vinkhuizen doet u samen met een betrouwbare en professionele makelaar. iQ Makelaars Groningen heeft veel kennis van de lokale markt en helpt u graag als makelaar in Vinkhuizen.  

Gratis waardebepaling

Bent u op zoek naar een makelaar in Vinkhuizen? Wilt u graag een indicatie van wat uw huis in Vinkhuizen waard is? Een makelaar van iQ Makelaars Groningen helpt u hierbij. Al onze makelaars zijn zeer professioneel en ervaren op de lokale woningmarkt in Vinkhuizen. Wij bieden binnen 48 uur een vrijblijvende waardebepaling aan, en werken altijd op basis van No Cure No Pay. Net als u zijn wij gebaat bij een realistische vraagprijs, wij rekenen namelijk geen intrekkingskosten.

Succesvol verkocht in Groningen

 

Succesvol verkocht Groningen

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Diverse wijk

Vinkhuizen ligt ten westen van de westelijke ring en is opgedeeld in 4 buurten: Het Edelstenenkwartier, het Halfedelstenenkwartier, het Gesteentenkwartier en het Metalenkwartier. iQ Makelaars heeft al veel woningen in deze mooie wijk verkocht; het is dan ook een erg populaire woonwijk in Groningen. Er is een groot winkelaanbod en diverse andere voorzieningen zijn aanwezig. Daarnaast ligt Vinkhuizen op fietsafstand van de binnenstad en is er een centraal gelegen wijkcentrum. Uw huis verkopen in Vinkhuizen doet u samen met iQ Makelaars Groningen: onze makelaars hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in deze wijk. 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Contact

Uw huis verkopen in Vinkhuizen is snel geregeld met behulp van iQ Makelaars Groningen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Contact

iQ Makelaars Groningen
Westersingel 3
9718 CA Groningen

E: groningen@iqmakelaars.nl
T: 050 - 760 17 77

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Volg ons