Aankoopmakelaar Groningen

Wilt u een woning kopen in het mooie Groningen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar in te schakelen. iQ Makelaars Groningen heeft jarenlange ervaring op de markt in Groningen en helpt u bij het vinden van uw droomhuis.

Flexibel

Wij begrijpen dat u een makelaar nodig heeft die flexibel is, en dat u niet altijd tijdens kantooruren kan bezichtigen. iQ Makelaars Groningen werkt daarom ook in de avonduren en op zaterdagen. Wij helpen u voorkomen dat u teveel betaalt bij het kopen van een huis. Het inschakelen van een aankoopmakelaar Groningen scheelt u veel tijd en moeite; daarom is het zeker een goede investering!

Snel handelen en onderhandelen

Onderhandelen is het sterke punt van iQ Makelaars Groningen, uw aankoopmakelaar in Groningen. Wij zorgen ervoor dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning. Wij staan voor snel handelen, daarom gaan wij graag met u mee naar bezichtigingen in de avonduren en op zaterdag. Wanneer u een huis wilt gaan kopen ziet u al snel door de bomen het bos niet meer en komen er teleurstellingen op uw pad. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar houdt u het overzicht en wordt alles vakkundig geregeld.


Contact

Kiest u voor gemak en expertise? Schakel dan een aankoopmakelaar in. iQ Makelaars Groningen helpt u graag met het aankopen van uw droomhuis. Neem snel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl