Mijn favorieten

Marketing

iQ Makelaars Groningen heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites, zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zo wordt uw woning prominent getoond aan potentiële kopers.
    
 

Moderne marketing voor uw woning

Ook doen wij aan extra online marketing voor uw woning. Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning, hier kunnen we niet omheen. Maar wij halen alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren.
Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin gefocust wordt op de sterke punten van uw woning. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot koop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.


Uw rol in een Facebook campagne

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt op uw tijdlijn. Daarnaast adverteren wij op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel likes krijgt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep. 


Online marketing

Speciaal voor Engelse huizenzoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats is een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren. Als blijkt dat ze in Nederland blijven kopen zij ook vaak een woning; mogelijk de uwe!
 

Expat homes Holland

 

Optimale presentatie via online kanalen

  • Google Marketing
  • Social Media Marketing
  • Brochures (hardcopy en digitaal)