Makelaar Veendam

Bent u op zoek naar een makelaar in Veendam? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars in Midden-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige gemeente in de provincie Groningen. Wij helpen u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

Moderne makelaar

iQ Makelaars in Midden-Groningen is een moderne verkoopmakelaar in Veendam die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij doen er alles aan om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht van potentiele kopers te brengen: ons sterke punt is moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Midden-Groningen dé makelaar voor uw woning in Veendam.

Hulp van makelaar in Veendam

Heeft u een woning bestemd voor de verkoop in Veendam? Of zoekt u juist uw droomhuis? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars in Midden-Groningen: makelaar in Veendam en omstreken. Wij zijn een lokale specialist met veel ervaring op de woningmarkt in Veendam. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Ook werken wij op basis van No Cure No Pay en bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning aan.

iQ Makelaars in Midden-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Veendam. Als makelaar in Veendam hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Verstuur

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl