Makelaar Stadskanaal

Bent u op zoek naar een makelaar in Stadskanaal? Dan hoeft u niet verder te zoeken: u heeft de betrouwbare makelaar in Oost-Groningen gevonden. iQ Makelaars in Oost-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige plaats en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis in Stadskanaal.

Snelle verkoop

iQ Makelaars in Oost-Groningen is uw moderne verkoopmakelaar in Stadskanaal die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van potentiele kopers door middel van moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Oost-Groningen dé makelaar voor uw woning in Stadskanaal.

Woningen in Stadskanaal

Stadskanaal kent diverse koopwoningen voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een makelaar kan u hier zeer goed aan de juiste woning helpen! Zoekt u een eengezinswoning, een hoekwoning of een appartement? Dit biedt Stadskanaal allemaal. iQ Makelaars in Oost-Groningen staat als makelaar aan uw zijde bij de verkoop van uw huis of het vinden van de juiste koopwoning in Stadskanaal.

iQ Makelaars in Oost-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Stadskanaal. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

 

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl