Makelaar Slochteren

Bent u op zoek naar een makelaar in Slochteren? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars in Midden-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in dit prachtige dorp en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

No Cure No Pay

iQ Makelaars in Midden-Groningen is uw moderne verkoopmakelaar in Slochteren die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van potentiele kopers door middel van moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Midden-Groningen dé makelaar voor uw woning in Slochteren.

Diverse koopwoningen

Slochteren kent diverse koopwoningen voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een makelaar kan u hier zeer goed aan de juiste woning helpen! Zoekt u een eengezinswoning, een hoekwoning of een appartement? Dit biedt Slochteren allemaal, en dat in een prachtige omgeving. iQ Makelaars in Midden-Groningen staat als makelaar aan uw zijde bij de verkoop van uw huis of het vinden van de juiste koopwoning in Slochteren.

iQ Makelaars in Midden-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Slochteren. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Verstuur

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl