Makelaar Scheemda

Wilt u een woning verkopen in Scheemda? iQ Makelaars in Oost-Groningen is zeer actief als makelaar in Scheemda. iQ Makelaars in Oost-Groningen kan u als makelaar in Scheemda helpen bij een snelle verkoop van uw woning. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

No Cure No Pay

iQ Makelaars in Oost-Groningen is uw moderne verkoopmakelaar in Scheemda die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van potentiele kopers door middel van moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars in Oost-Groningen dé makelaar voor uw woning in Scheemda.

Woning verkopen Scheemda

Wilt u een woning verkopen in Scheemda? Schakel dan iQ Makelaars in Oost-Groningen in, uw makelaar in Scheemda en omstreken. Wij zijn een moderne makelaar, die alles uit de kast haalt om uw woning te verkopen. Zo werken wij ook op zaterdag en indien nodig buiten kantooruren om alle kansen op bezichtigingen mee te pakken. Wij hebben de focus op online marketing en brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers in Scheemda.

Wilt u een woning verkopen in Scheemda? Dan heeft u de beste makelaar voor de klus gevonden. iQ Makelaars in Oost-Groningen biedt u een vrijblijvende waardebepaling aan binnen 48 uur. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl