Makelaar kiezen Groningen

Wilt u een makelaar kiezen in Groningen? Er zijn vele makelaars om uit te kiezen in uw regio. Gebaseerd op welke punten maakt u de beslissing? Veel mensen kijken naar de prijs van een makelaar. Er is geen vast tarief voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen of aankopen van een woning. Elk makelaarskantoor is vrij om zijn eigen prijs op zijn diensten te plakken. Het is dan ook belangrijk dat u goed kijkt naar wat u krijgt voor een bepaald bedrag, aangezien niet elk makelaarskantoor dezelfde diensten aanbiedt binnen bepaalde kosten. Ook kunt u reviews lezen om een makelaar te kiezen in Groningen. 

No Cure No Pay-makelaar

Bij iQ Makelaars Groningen werken we met de term ‘No Cure No Pay’, oftewel: u betaalt pas als wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning kunnen verkopen. Een goede reden dus om iQ Makelaars als makelaar te kiezen in Groningen!

Courtage makelaar kiezen Groningen

Op onze website communiceren wij geen prijzen of vast courtage. Simpelweg omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Daarnaast kijken wij samen met u wat u van ons verwacht en welke stappen u liever zelf onderneemt. Uiteraard heeft dit effect op het complete kostenplaatje. Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars Groningen te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Het definitieve percentage zal in de uitgebreide uitwerking van de waardebepaling worden vastgesteld. Zo staat u dus nooit voor verrassingen. 

Wilt u iQ Makelaars als uw makelaar kiezen in Groningen? Neem dan snel contact met ons op! Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl