GRONINGEN, Coendersweg 102
 
  • Typeoverige
  • Woonoppervlakte78 m²
  • Slaapkamers3
  • Aangeboden sinds12-07-2019
Vraag bezichtiging aan

Omschrijving

Mooi appartement op bovenste verdieping met drie slaapkamers gelegen in de populaire wijk Helpman!

Dit appartement heeft een erg mooie lichtinval door de hoekligging en door de vernieuwde keuken, badkamer en toilet kunt u er zo in! Het appartement heeft een ruim balkon met uitkijk over Helpman, één van de mooiste wijken van Groningen. Het complex ligt op de hoek van de straat en is daardoor erg vrij gelegen.

Door de omgesloten voortuin en de brede stoep zit u op ruime afstand van de weg.

Ook geschikt voor ouders met studerende kinderen en beleggers, in Helpman is een gezonde vraag naar huurappartementen in de hogere prijsklasse (expats). De rustige ligging, met op korte afstand het centrum, de internationale school en toegang tot de A28 maken dit een gewilde locatie.

Indeling:
Begane grond: afgesloten portiek met brievenbussen en trapopgang.

Derde verdieping: entree appartement; dichte keuken met toegang tot balkon achterzijde; woonkamer met open haard en toegang tot balkon voorzijde; tussenhal met badkamer en toilet; 3 slaapkamers van 7,5m2. 11,5m2 & 11m2. Door het gehele appartement zijn inbouwkasten aanwezig waardoor er veel opslagruimte is.

Aanvullende informatie:
- Bouwjaar 1959
- Actieve VvE € 75,- per maand
- Verwarming middels CV-ketel uit 2015 (eigendom)
- Verhuur mogelijk
- Inpandige berging in souterrain
- Twee balkons
- Grotendeels dubbel glas
- Vernieuwde meterkast met 5 groepen
- Aanvaarding per direct

Wiki Helpman:

Helpman (Gronings: Helpen) was een dorp gelegen op de Hondsrug tussen Groningen en Haren. Sinds 1915 is het een wijk van de stad Groningen. Tot dan hoorde het bij de gemeente Haren.

In de zeventiende eeuw kwamen Helpman en omgeving in trek bij welgestelde stadjers. Er werden diverse buitenplaatsen gebouwd, zoals Groenestein. Met name het zuidelijke deel van de Verlengde Hereweg ademt nog steeds een rijke sfeer met grote villa's op ruime kavels. In Helpman bevinden zich alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, sportcentra en het bekende Helperbad.

Enthousiast? Kom langs op het open huis van donderdag 18 juli tussen 17.00 en 18.00 of plan een persoonlijke bezichtiging!

Meer

Specificaties

  • TypeOverige
  • Woonoppervlakte78 m²
  • Woninginhoud172 m³
  • Slaapkamers3
  • Bouwjaar1959
Meer

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag bezichtiging aan

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl