Mijn favorieten

Werkwijze


No cure No Pay, nooit intrekkingskosten

iQ Makelaars Groningen werkt altijd op basis van echte “no cure, no pay”.
Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies, en ook rekenen wij geen opstartkosten of intrekkingskosten. Net als u zijn wij gebaat bij een reële vraagprijs.


Geen NVM

Het kantoor van iQ Makelaars Groningen is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij uw woning prominent kunnen presenteren. Voor onze aansluiting dienen de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM nivo en registratie als (K)RMT.

Voor ons was het een bewuste keuze om niet aan te sluiten bij NVM. Wij houden van vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap, deze worden bij de NVM beperkt. Veel NVM-makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden om een nieuwe makelaar vragen!

     

 

Er zijn geen nadelen

Funda heeft ruim 40 miljoen bezoekers per maand en is eigendom van de NVM, wat in het verleden soms leidde tot het voortrekken van NVM-makelaars.
De kartelwaakhond Nationale Mededingingsautoriteit heeft deze oneerlijke concurrentie aangepakt en in oktober 2015 heeft een uitspraak van een rechter een einde gemaakt aan het bevoordelen van NVM-leden.
Uw woning wordt door ons dus prominent en bovenaan getoond op Funda!

Ons kantoor heeft een uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering: u bent tegen alle risico’s beschermd.


Snelheid in handelen

De makelaars bij iQ Makelaars Groningen begrijpen dat er gewerkt moet worden als de potentiële kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst ‘s avonds of op zaterdag.
Als een kijker vandaag belt of mailt voor een bezichtiging dan kan deze morgen al bezichtigen, of soms dezelfde dag al. Elke kans op verkoop van uw woning wordt op deze manier meegepakt. 

Altijd eerlijk advies

Wij zijn van mening dat je als makelaar pas iets mag verdienen als je goed werk hebt geleverd.