Mijn favorieten

Hoe verkoop ik mijn huis

 

Stylingadvies

iQ Makelaars Groningen geeft u kosteloos advies over het stylen van uw woning. Het rangschikken van uw meubels en het opbergen van kleine of persoonlijke spullen kan belangrijk zijn in de aantrekkelijkheid voor een potentiële koper. Maar ook het sauzen van wat muren, het witten van voegwerk of het vervangen van een lekkende kraan is soms een goed idee. U bepaalt uiteraard zelf wat u wel en niet doet: wij geven enkel advies.
Het verkooptechnisch interieuradvies bieden wij aan voordat de fotosessie van uw woning gepland wordt. Vaak kunnen we met kleine aanpassingen uw woning aantrekkelijker maken voor een groter aantal kandidaten.
 

Professionele fotografie 

Wij zijn flexibel in de planning zodat wij foto’s van uw huis kunnen maken op een overwegend zonnige dag. Dit is erg belangrijk voor zowel de binnen- als buitenfoto’s. Wanneer dit nodig is kunnen we de fotografie één of meerdere dagen uitstellen.
 
Wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft kunnen wij hier een externe partij voor inschakelen waar wij landelijke afspraken mee hebben zodat dit tegen de laagst mogelijke kosten uitgevoerd kan worden
 

Prijsstelling woning

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met u voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. Meestal wordt de reguliere vraagprijs gehanteerd, maar er zijn ook makelaars die een ‘bieden-vanafprijs’ gebruiken. Samen met u beslissen we welke prijsstelling het meest geschikt is voor uw woning.
 
De prijscategorieen per € 25.000 zoals die op bijvoorbeeld Funda gehanteerd worden zijn in grote mate bepalend voor de hoeveelheid “online exposure” die uw woning krijgt. De juiste prijsstelling biedt meer kans op een op een uitschieter naar boven. Dankzij onze waardebepaling maken wij een goede inschatting van de waarde van uw huis. Wel concentreren wij ons op de kandidaat-koper, zodat er ruimte is voor een bod dat hoger is dan de reguliere waarde.


Open huis

Om uw woning speciale aandacht te geven organiseren wij een open huis. Dit gebeurt op de tweede zaterdag nadat we aan de slag zijn gegaan met uw woning. Kandidaat-kopers kunnen bij een open huis zien dat er meerdere mensen geïnteresseerd zijn, waardoor de woning sneller verkocht wordt.
 
Het is natuurlijk mogelijk dat de woning al voor het open huis verkocht wordt. Vaak zit een koper tussen de eerste kijkers. Wanneer er een bod is gedaan gebruiken we het naderende open huis om het budget van een bieder op te rekken. Zo krijgt u de beste prijs van het moment voor uw woning!

 

Kosteloos advies

U bepaalt zelf wat u wel en niet doet,
 wij geven enkel advies