Huis verkopen Veendam

Wilt u uw huis verkopen in Veendam? Kies dan voor iQ Makelaars in Midden-Groningen als uw makelaar: de specialist in Veendam en omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Focus op online marketing

Uw huis verkopen in Veendam begint met de juiste marketing voor uw woning. iQ Makelaars in Midden-Groningen is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en tonen uw woning prominent aan potentiele kopers. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, ook met een Facebook campagne. Uw huis verkopen in Ommen begint met iQ Makelaars in Midden-Groningen!

Huis verkopen Veendam: onze werkwijze

iQ Makelaars begint pas aan een verkoopopdracht wanneer wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk gaan verkopen. Daarom krijgt u altijd een eerlijk advies van ons; we zijn gebaat bij een realistische vraagprijs. De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij bij brancheorganisatie VBO makelaars of beroepsorganisatie Vastgoedpro. We hebben een directe koppeling met Funda, waardoor we uw woning prominent kunnen presenteren. Uw huis verkopen Veendam vraagt om snel handelen. Daarom bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren. Elke kans op verkoop wordt meegepakt!

Bent u geïnteresseerd in uw huis verkopen in Veendam? Wij kunnen u hierbij helpen. Vraag bij iQ Makelaars in Midden-Groningen een gratis waardebepaling aan, deze ontvangt u al binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Verstuur

Contact

Westersingel 3
9718 CA Groningen

050 - 7601 777

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - ca. 17.30 u Zaterdag: 10.00 - ca. 16.00 u.

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

groningen@iqmakelaars.nl